fbpx
Nedjelja , 28 Aprila 2024

U Sarajevu preminula 26-godišnja Adela: Iza nje ostao suprug i kćerkica

U Sarajevu je zavlada tuga i neizrečiva bol. U svojoj 26. godini, prerano je preminula Adela Macić (djevojačko Hodžić) iz Hrasnice. Ova vijest je zavila grad u tišinu, dok se prijatelji i voljeni, obuzeti nevjericom, opraštaju od ove predivne žene.

Adela je bila simbol ljepote, mladosti i nade. Njeno srce ispunjeno ljubavlju bilo je izvor topline i sreće za sve koji su je poznavali.

Bila je majka i supruga, snažna i brižna žena koja je ostavila neizbrisiv trag u životima svoje djece i supruga. Ali, sudbina je odlučila da joj prekine put, ostavljajući iza sebe bebu koja će odrastati bez majke i supruga koji je neutješan u svom gubitku.

Nemoguće je pronaći riječi kojima bi se izrazila dubina tuge koju osjeća cijelo Sarajevo. Njen iznenadni odlazak ostavio je prazninu koju ništa ne može ispuniti.

Prijatelji, obitelj i svi koji su bili bliski Adeli sada stoje zajedno, podržavajući jedni druge u ovim teškim trenucima. Tuga je sveprisutna, ali istovremeno postoji i sjećanje na sve lijepe trenutke koje je Adela donijela u svojim kratkim, ali dragocjenim godinama. Njena snaga, ljubav i vedrina ostat će s nama zauvijek piše Press.

Pročitajte i ovo

Popularna Razo u Sarajevu na meti pljačkaša

U Sarajevu se desio neobičan incident kada je popularna Razija Razo Čolaković, uživajući u poziranju …