fbpx
Ponedjeljak , 16 Septembra 2024

Fojničani otputovali na ljetovanje u Crnu Goru

Večeras oko 22 sata, sa stanice u Novom naselju u Fojnici, dva autobusa prevoznika “Edis-prijevoz” krenula su prema Ulcinju, prevozeći 100 putnika u organizaciji Udruženja penzionera Fojnica.

Iako je Udruženje poznato po organizaciji putovanja za stariju populaciju, ovog puta među putnicima se nalaze i mlađe osobe, koje su odlučile iskoristiti ovu povoljnu priliku za odmor.

Nusret Drinić

Kako nam je kazao predsjednik Udruženja, Nusret Drinić, ovakva putovanja se organizuju svake godine po dva puta tokom ljetnog perioda, pružajući priliku različitim generacijama da zajedno uživaju u odmoru. Putnici će provesti šest dana i pet noći u Ulcinju, uživajući u prelijepom vremenu, ambijentu i pješčanim plažama.

Ono što posebno privlači putnike na ovakva putovanja je izuzetno povoljan aranžman. Kompletno putovanje, uključujući prijevoz i smještaj, košta samo 190 KM po osobi, što je rijetkost u bosanskim okvirima.

Autobusi će u ranim jutarnjim satima stići u Ulcinj, gdje će putnici započeti svoje ljetovanje, ispunjeno relaksacijom i uživanjem.

Ova putovanja ne samo da pružaju priliku za odmor, već i jačaju društvene veze među putnicima, bez obzira na njihovu dob.

Pročitajte i ovo

Lejla Sinanović nova hafiza Kur'ana Časnog

Pred Komisijom za hifz Rijaseta Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini danas je posljednje ajete …