fbpx
Ponedjeljak , 16 Septembra 2024

Završen malonogometni turnir u Ostružnici: Policijska stanica Fojnica slavila u finalu

Noćni malonogometni turnir u Ostružnici, koji je počeo 3. avgusta 2024. godine, sinoć je priveden kraju uz sjajnu atmosferu i napetu završnicu. Turnir, koji je organizovalo Udruženje za sport i rekreaciju Klub 62, opravdao je očekivanja, a publika je imala priliku uživati u uzbudljivim utakmicama i majstorijama na umjetnoj travi.

Takmičenje je bilo otvoreno za sve ekipe koje su mogle prijaviti do deset igrača, a igre su se odvijale po sistemu 4+1. Atraktivan nagradni fond od 7.000 KM bio je dodatni motiv za sve učesnike da daju svoj maksimum.

U finalu, epitet najbolje ekipe ponijela je ekipa Policijske stanice Fojnica, koja je dominirala tokom cijelog turnira. Istaknuli su se svojim timskim duhom i preciznom igrom, a titulu najboljeg igrača zasluženo je osvojio Ivičević Marin, čiji je doprinos bio ključan u odlučujućim trenucima.

Najbolji strijelac turnira bio je Bunić Elmedin, koji je briljirao u napadu i donio mnoge važne golove svojoj ekipi. Bunić, koji je nastupao za domaću ekipu, pokazao je izvanredne golgeterske sposobnosti, a njegov učinak bio je ključan u borbi za završnicu.

Turnir je, osim sjajne sportske borbe, bio prilika za okupljanje mještana i ljubitelja malog nogometa, a organizatori iz Kluba 62 mogu biti ponosni na uspješno održanu manifestaciju koja je, kako se nadaju, tek početak jedne lijepe tradicije u Ostružnici.

Pročitajte i ovo

Lejla Sinanović nova hafiza Kur'ana Časnog

Pred Komisijom za hifz Rijaseta Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini danas je posljednje ajete …