fbpx
Nedjelja , 26 Maja 2024

Majka koja tuče bebu slala stravične prijetnje: Onesvijestila sam je! Sad se svetim

Nakon stravičnog snimka od prije nekoliko dana iz Srbije u kojem majka tuče uplakanu bebu u liveu na jednoj društvenoj mreži, sada se pojavio novi snimak u kojem majka objašnjava sramne razloge što tuče svoje dijete.

  • Šta sam joj radila, onesvijestila sam je. Sad se svetim njoj, pošto se njen otac švaleriše, sad ću sve na nju da izbacim – čuje se na snimku.

Naime, drugi glas na snimku joj govori da “nije normalna što bije svoje dijete”, ali majka iz pakla dodaje još stravičnije prijetnje.

  • Ako treba – i ubiću je, nije mi žao – dodaje majka iz pakla.

Glas na snimku je pita da li da kaže gdje se nalazi, na šta majka odgovara “kaži slobodno, šta me briga”, nakon čega se čuje glas koji govori da se majka nalazi u Grockoj.

Podsjetimo, srbijanska policija je reagirala nakon objavljenog snimka u kojem se vidi kako majka tuče svoju uplakanu i umazanu bebu, a potom se smije što plače usljed zlostavljanja.

  • Vidi sad ovo, gledaj. Gledaj sad ovo, gledaj kako je udaram – čuje se majka na snimku.

Policija je odmah reagirala u Kaluđerici, prilikom čega su pronašli majku i dijete, koje nije imalo vidne povrede, dok je majka nakon incidenta smještena na odjeljenje psihijatrije, radi vještačenja.

Pročitajte i ovo

Preminuo je Jozo (Anto) Miletić sa Otigošća

Preminuo je Jozo (Anto) Miletić sa Otigošća u 94. godini života. Ukop i misa zadušnica …