fbpx
Petak , 29 Marta 2024

Selma Bajrami piše knjigu: “Pišem o svom razvodu, ima da padnu glave”

Selma Bajrami (41) bila je veoma vrijedna proteklog ljeta. Usljed pauze zbog pandemije koronavirusa i zabrane održavanja koncerata, „Žena sirena“, kako zovu popularnu pjevačicu, opet se vratila na binu nakon popuštanja mjera te je punila klubove širom BiH.

Poželjela raju

– Svi moji nastupi bili su pretežno humanitarnog karaktera, ulaznice nisam naplaćivala. Poželjela sam raju i nastupe te sam se htjela na ovaj način odužiti ljudima, da ih počastim i da nekako nadoknadimo ona teška vremena kada se nismo mogli družiti – kaže Bajrami iz Beča za „Avaz“.

Priznala nam je da je još pod utiskom te da je ovo ljeto na njenim nastupima uživalo najmanje 40.000 ljudi.

Popularna Tuzlanka s trenutnom adresom u Beču u slobodno vrijeme rado pogleda TV muzička takmičenja.

– Odlična su i podržavam ih. Mislim da je to pozitivna priča i mnogima je pomoglo to što su se pojavili u tim emisijama – smatra Bajrami.

S druge strane, rijaliti programe ne gleda.

– Što se tiče rijalitija, o tome nemam nikakvo mišljenje, to ne gledam i ne pratim. Ko voli, nek’ izvoli. Ja sam dobivala nekoliko puta poziv da uđem u rijaliti, još u periodu kada je bila aktuelna „Farma“. Sve sam pozive odbila, to nije za mene i nikada ne bih pristala da budem dio toga. Nema tih para za koje bih pristala da učestvujem u rijalitiju. Možda bih došla da otpjevam neku pjesmu i to je to – priznaje pjevačica.

Proces obustavljen

Selma je i veoma otvoreno govorila o borbi za starateljstvo nad sinom Darisom s bivšim suprugom Mujom Musićem.

– Borba za starateljstvo još je u toku. Zbog pandemije koronavirusa proces je bio obustavljen. Nadam se da će to ove godine biti napokon završeno. Imam u planu da napišem i knjigu o svom razvodu, o svemu što se dešavalo, ima da padnu glave, želim da ljudi saznaju pravu istinu. Moj slučaj je sličan Severininom, ako ne i identičan – tvrdi Bajrami.

Selma je veoma često pružala podršku Severini i Tanji Savić na društvenim mrežama tokom njihove borbe za djecu.

Duet za mlađu publiku

Na novim pjesmama Selma već odavno radi.

– Uskoro ću objaviti jedan duet, koji će veoma razveseliti mlađu publiku. Još ne znam tačan datum kada će pjesma biti objavljena, samo ću otkriti da se radi o jednoj modernoj pjesmi. Nakon toga ću se posvetiti radu na novom albumu – otkriva pjevačica.

Pročitajte i ovo

Na Bolji svijet je preselila MUDERIZOVIĆ (rođ. Bukvić) FATA – FATIMA IZ FOJNICE

Na Bolji svijet je preselila MUDERIZOVIĆ (rođ. Bukvić) FATA – FATIMA IZ FOJNICE. Preselila je …