fbpx
Utorak , 30 Aprila 2024

Danas se nastavlja nestabilno vrijeme sa grmljavinom i pljuskovima

Jutros je pretežno sunčano vrijeme na jugu Bosne i Hercegovine, istoku i dijelu centralne Bosne.

Jači pljuskovi su registrovani na području Krajine i sjeveru Bosne, a slabiji na zapadu Hercegovine i jugozapadu Bosne.

“Danas u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno i nestabilno vrijeme sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Jači pljuskovi su na području Bosne. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 14 i 20 stepeni”, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

U srijedu, u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Jutarnja temperatura zraka većinom između dva i sedam, na jugu zemlje do deset, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 15 i 21 stepen.

U četvrtak, u Bosni i Hercegovini sunčano uz umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura zraka većinom između četiri i devet, na jugu do 11, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 16 i 22 stepena.

U petak, sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura zraka većinom između šest i 12, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 16 i 22 stepena.

N1

Pročitajte i ovo

Upao komšiji u kokošinjac, ubio mu kokoš pa s njom udarao po ogradi

U policijskoj stanici Drniš (Hrvatska) je provedeno kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom osumnjičenim za kazneno djelo …