fbpx
Subota , 27 Aprila 2024

Velika zabava za uposlene u “Aptha” korporaciji u Fojnici

Večeras se u fojničkom Lječilištu “Reumal” održava korporativno druženje proizvodne divizije “Aptha” korporacije.

Aptha korporacija se sastoji od 20 firmi, a kako su večeras kazali, “MS&Wood” je duša “Aptha” korporacije.

Druženju je prisustvovalo više od 400 uposlenika i saradnika korporacije, a prisutnima su se obratili tehnički direktor Ahmet Parlić, generalni direktor “MS&Wood”-a Ajdin Softić te vlasnik Mirza Hurem.

Prisutnima je prezentovan rad korporacije, historijski prikaz u kojem je istaknuto da je ključni kupac svjetski gigant “IKEA”.

Također, prustni su mogli vidjeti brojne objekte i restorane u Švicarskoj, Parizu, Litvaniji koje krasi namještaj iz “Aptha”-e.

Istaknuto je da je “Aptha” lider u proizvodnji i kvalitetu proizvoda te su prezentirani ciljevi za naredne godine.

Kompanije koje su dio Aptha Corp. su prepoznate kao vodeće kompanije u Bosni i Hercegovini, ali i regionu.

Prisutni su u zemljama Zapadne Evrope, Sjedinjenih Američkih Država i Azije, na čemu duguju zahvalnost velikom broju zaposlenih.

Ove kompanije svakodnevno zapošljavaju više od 1.600 uposlenika, koji nesebičnim trudom i redovnim usavršavanjem uspijevaju da zadovolje i najkomplikovanije zahtjeve tržišta.

Sjedište korporacije je u Sarajevu, a proizvodni pogoni su u brojnim gradovima u Bosni i Hercegovini, a poslovnice u Hrvatskoj, Sloveniji i Njemačkoj.

Prisutnima se također obratio i fojnički načelnik Sabahudin Klisura, a menadžment “Aptha”-e se posebno zahvalio ministru Salkanu Merdžaniću na “dočeku raširenih ruku” u Fojnicu i pomoći u pokretanju proizvodnje.

Na kraju su zaslužnim radnicima uručene zahvalnice i pokloni, a uposlene će do kasno u večer zabavljati poznati interpretator muzike Šaćir Ameti.

Pogledajte fotografije koje smo večeras zabilježili…

Pročitajte i ovo

Bolest je brzo uzela 17-godišnju Najilu: Istina je da je otišao jedan mladi život

Najila Omerović preminula je 20. aprila, a dženaza joj je klanjana protekle srijede u 14 …