fbpx
Subota , 27 Aprila 2024

Misteriozni nestanak Emina Osmića: Majka se bori da otkrije istinu

Emin Osmić, mladić koji je bio poznat po svom uređenom životu i nije imao veze sa kriminalnim mrežama, nestao je bez traga 2020. godine u dobi od 23 godine.

Njegova majka, Muamera Osmić, od tada je uložila veliki napor da se poveže s njim. Posljednji put je Emina vidjela u maju 2020. godine i dobro razgovarala s njim, kada je izrazio namjeru da je posjeti narednih dana. Pitao je da li ima slobodne sobe u njenom novom stanu i da li ima autobus za njegovo radno mjesto u Kisti. Ona je odgovorila potvrdno, ali sada, tri i po godine kasnije, nema informacija o Eminu i njegovoj sudbini.

Eminovo radno mjesto – pustoš:

Iako se na njegovom radnom mjestu tvrdi da je Emin prisutan, pokušaji da ga se kontaktira telefonom su bili neuspješni. To je stvorilo dodatnu misteriju oko njegovog nestanka, a sve manje ljudi vjeruje da je situacija na njegovom radnom mjestu normalna.

Zid tajne bolnice:

Mnogi su pokušali da potraže Emina u lokalnim bolnicama, ali nailaze na zid šutnje zasnovan na pravilima o povjerljivosti. Nisu objavljene nikakve informacije o njegovom stanju ili lokaciji, što dodatno produbljuje misteriju.

Dvosmislene izjave policije:

Policija kaže da zna gdje je Emin i da je živ, ali je njegova majka Muamera pozvala da se slučaj preispita nakon što sve ukazuje da nešto nije u redu. Uprkos tome, slučaj je zatvoren, što dodatno povećava znake pitanja šta se zaista dogodilo Eminu.

Očajnički plač majke:

Muamera se snažno borila da podigne svijest o nestanku svog sina i sada dijeli svoje prijenose uživo na platformi TikTok u nastojanju da dobije pomoć javnosti i medija da razriješe misteriju i ponovo se spoje sa svojim sinom. Ona također želi spriječiti bilo koga da iskoristi njegov nestanak za finansijsku dobit.

(A.H.)

Pročitajte i ovo

Bolest je brzo uzela 17-godišnju Najilu: Istina je da je otišao jedan mladi život

Najila Omerović preminula je 20. aprila, a dženaza joj je klanjana protekle srijede u 14 …