fbpx
Ponedjeljak , 29 Aprila 2024

Teleperformance Dan otvorenih vrata u Fojnici

Sprichst du Deutsch? Njemačka kompanija tražipojačanje“, raditi možete iz svih dijelova BiH

Teleperformance, njemačka kompanija i lider u sferi pružanja usluga digitalnih servisa i korisničke podrške, u procesu je širenja svog kolektiva na području Bosne i Hercegovine, a budućim zaposlenicima obećava privlačne i sigurne radne uslove.

Njemačke kompanije često su sinonim za visoke standarde u oblasti profesionalizma i efikasnosti, a što je najvažnije i za konkurentne plate, zbog čega su privlačne zaposlenicima i sa naših područja.

Jedna od njih je i Teleperformance, koja je već četiri godine zaredom jedan od najpoželjnijih poslodavaca BPO sektora u BiH. Za svog novog klijenta „Vattenfall“ koji je jedan od najvećih energetskih kompanija na svijetu, Teleperformance zapošljava 200 novih uposlenika za korisničku podršku.

Prijaviti se možete na vattenfall.tp-bih.com ili nas posjetiti 13. Decembra u Turskom kulturnom centru Yunus Emre u Fojnici od 09 do 20h. Upoznajte nas, obavite razgovor i vratite se kući sa novim poslom.

Teleperformance ima više od 460 ureda u više od 80 zemalja svijeta, a uspješna je i u našoj zemlji gdje je nakon otvaranja ureda u Sarajevu i Tuzli, u protekle tri godine zaposlila preko 1000 ljudi. Sada, poznavaocima njemačkog jezika širom cijele BiH “otvara vrata” dinamičnog radnog okruženja i svojih benefita.

Šta to čini Teleperformance tako poželjnim poslodavcem? Ova kompanija pruža svojim zaposlenicima nekoliko primamljivih prednosti koje čine znatnu razliku na našem tržištu rada. Jedna od najvažnijih je iznadprosječna plata koja omogućava zaposlenicima da ostvare stabilne i sigurne prihode.

Za zaposlenike koji će tek postati dio Teleperfomance kompanije, ugovor na neodređeno spreman je od prvog radnog dana, a čeka ih i bonus dobrodošlice u iznosu od čak 500 KM. Ovaj dodatni poticaj nije samo pokazatelj da se drži do nove radne snage, već i način da ih se motiviše za bolji početak.

Zaposlenici imaju priliku raditi u uredima kompanije u Sarajevu i Tuzli, za šta je obezbijeđen prijevoz od kuće do kancelarije i obrnuto, također se za rad od kuće može prijavljivati te raditi i iz ostalih bh. gradova.

Šta se očekuje od kandidata? Opis zaposlenika je da rade na poziciji savjetnika, koji će biti odgovorni za pružanje kompetentnih i uslužno-orijentiranih savjeta klijentima kompanije.

Ključni uslov da postanete dio ovog uspješnog tima je poznavanje njemačkog jezika na minimalnom nivou B2. Ovo je ujedno i prilika da dodatno razvijete svoje komunikacijske sposobnosti, što može otvoriti i vrata napretka u karijeri.

Uz više od 1.000 poznatih svjetskih i renomiranih kompanija s kojima rade, Teleperformance ima zavidnu historiju pružanja visokokvalitetnih usluga i savjeta, a njihov tim u Bosni i Hercegovini važan je segment nastavka širenja i jačanja kompanije.

Šta čekaš? Prijavi se na vattenfall.tp-bih.com

Pročitajte i ovo

Teška saobraćajna nesreća u Jehovcu kod Kiseljaka

Sinoć oko 22:30h, na putu kroz mjesto Jehovac, Kiseljak, dogodila se teška saobraćajna nesreća koja …