fbpx
Subota , 27 Aprila 2024

Detalji zločina u Sarajevu: Ubio bivšu nakon što ga je ostavila, ostalo dijete od četiri godine

U sarajevskom naselju Alipašino Polje u popodnevnim satima pronađeno je tijelo 31-godišnje E. M. za koju je utvrđeno da je ubijena. 

Policija je večeras u naselju Hrasno pronašla i uhapsila tri godine starijeg A. B., koji se sumnjiči da je počinilac ubistva.

Kako Faktor nezvanično saznaje, ubijena i počinilac bivši su nevjenčani supružnici koji imaju zajedničko dijete u dobi od četiri godine.

Prije izvjesnog vremena, zbog porodičnih problema, nesretna žena je napustila A. B. i preselila se sa djetetom u stan na Alipašinom Polju.

Policiju su alarmirali njen sadašnji partner i njen poslodavac, nakon što se nije pojavljivala na poslu i niko nije mogao stupiti u kontakt s njom.

Nakon što je provaljeno u stan u ulici Bosanska, nađeno je tijelo umotano u deku i odmah se posumnjalo na nasilnu smrt, što je provedenim uviđajnim radnjama i potvrđeno.

Iz policije zasad nije potvrđeno na koji način je nastupila smrt žene, a više informacija su najavili da će biti saopćeno sutra.

Nezvanično, nakon ubistva, muškarac je dijete poveo sa sobom, zbog čega je i trebalo duže vremena da bude uhapšen.

Više pripadnika policije opkolilo je osumnjičenog u stanu u Aleji Lipa i trajali su pregovori, da bi na kraju izvedeno hapšenje, a dijete je spašeno i neozlijeđeno.

Pročitajte i ovo

Poslovnica pekare “Manja” u ulici Koševo u Sarajevu prestaje s radom

Poslovna jedinica pekare Manja u ulici Koševo u Sarajevu saopćila je kako s današnjim danom …