fbpx
Ponedjeljak , 29 Aprila 2024

U porodičnoj kući ubijen 13-godišnji dječak, ubio ga vršnjak za kojeg tvrde da je problematičan

U kući u Niškoj banji ubijen je dječak A. S. (13) koji je nađen mrtav u improvizovanoj teretani na tavanu, a kako javlja reporter Telegrafa sa lica mjesta, sve vrvi od policije i ulica u kojoj se sve dogodilo je blokirana.

-Taj mali što ga je navodno ubio je dugo nosio taj nož sa sobom. Njegova porodica ovdje nije omiljena… Trebalo je da krenu u školu i eto šta se desilo – kažu komšije.

Vjeruje se da je svemu prethodila svađa i tučnjava dvojice dječaka. Nezvanično, M.M. (13) je nakon ubistva izašao napolje na ulicu gdje se srušio. On je primljen u bolnicu u Nišu.

Kako je Telegraf objavio, A.S. je imao povrede na glavi i posjekotinu na vratu. Tužilac je naredio obdukciju tijela.

Policajci i dalje ne dozvoljavaju pristup kući gdje se zločin dogodio, a u toku popodneva intervenisala je i jedna ekipa Hitne pomoći.

Prema nezvaničnim informacijama, ubijeni dječak bio je jedinac koga su roditelji dobili posle više godina braka.

I ranije pravio probleme

Marija Petrović iz Niške Banje, majka je dječaka koji pohađa sedmi razred osnovne škole u Niškoj Banji i koji je prije tri godine imao konflikt sa dječakom koji je jutros počinio zločin.

Ova majka za Nova.rs navodi da tragedija koja se dogodila predstavlja još jednu opomenu nadležnim institucijama da odgovorno rade svoj posao i da se slučajevi vršnjačkog nasilja ne zataškavaju.

Dotični dječak je posle škole, nedaleko od banjskog parka gurnuo mog sina i samo zbog toga što je krupan, moj sin nije pao i nije udario glavom u betonsku žardinjeru koja se nalazila iza njega. Njegova drugarica je sve to snimila sticajem okolnosti i ja sam se uvjerila da je zaista bilo vršnjačko nasilje.

Nakon toga sam prijavila školi i kao roditelj, sa majkom dotičnog dečaka bila sam na sastanku kod direktora škole. Bili su tu i psiholog i pedagog i dvije policajke. Na tom sastanku mi je prijećeno da će i moje dijete biti kažnjeno zbog nečega što se čulo na snimku i što je liličilo na psovku. Rečeno mi je da ima isti udio u tom vršnjačkom nasilju“, kazala je Petrović.

Pročitajte i ovo

Na Bolji svijet je preselio DRINIĆ ( IBRAHIM ) VAHID iz Kaćuna

Na Bolji svijet je preselio DRINIĆ ( IBRAHIM ) VAHID iz Kaćuna. Preselio je na …