fbpx
Utorak , 23 Aprila 2024

Lijepa priča iz Travnika: Stomatološka ordinacija nudi besplatne stomatološke usluge svim đacima prvacima!

Lijepa prica iz Travnika: Stomatoloska ordinacija “Premium dental” nudi besplatne stomatoloske usluge za djake prvake u toku mjeseca juna

Iz Travnika nam stiže lijepa priča, koja će svakako obradovati buduće školarce, ali i njihove roditelje! Naime, stomatološka ordinacija ”Premium Dental” za sve đake prvake nudi besplatne stomatološke usluge tokom mjeseca juna.

Ova informacija posebno je zanimljiva jer dolazi u vremenu kada brojne negativne informacije iz zemlje i svijeta okupiraju medijski prostor, te je vrijedno dati pažnju ovakvim inicijativama koje koriste društvenoj zajednici. Ordinacija ”Premium Dental” kroz ovu akciju pridaje pažnju djeci koja će u septembru krenuti u prvi razred i poklanja im besplatne preglede, popravke i vađenja zuba, a za onu djecu za koju je potrebno, i besplatan pregled spec. ortodonta, sve sa ciljem da sa najljepšim osmijehom uplove u svoje prve školske dane.

Termin za svog đaka prvaka možete rezervisati na broj telefona 062 212 286 ili putem društvenih mreža Facebook i Instagram ili lično u ordinaciji na adresi Luka bb.

Travnicki.INFO

Pročitajte i ovo

Fojničanin Danis Hasanhodžić – Mladi borac sa velikim snovima

U srcu Bosne, rođen je budući šampion – Danis Hasanhodžić. Sa samo šest godina, Danis …