fbpx
Petak , 26 Aprila 2024

U hotelu “Reumal” održano druženje i prezentacija “Limes” proizvoda! (FOTO)

Večeras je u sali hotela „Reumal“ održana četvrta po redu, kada govorimo o Fojnici, prezentacija proizvoda i poslovne prilike “Limes”.

Dio druženja, prezentacije bila je i naša redakcija koja se odazvala na srdačni poziv prof. Aferdite Topalović, koja se između ostalog bavi i kataloškom prodajom proizvoda “Limes”, te joj se ovim putem zahvaljujemo na pozivu.

Već četiri godine naše sugrađanke bave se prodajom i prezentacijom pomenutih proizvoda, ali i organizuju razna druženja kao što je bilo i ovo večeras.

“Limes” je firma koja se bavi proizvodnjom ekoloških proizvoda na bazi bilja koje potiče sa Stare planine. Sjedište firme je u Pirotu, a budući da se radi o kataloškoj prodaji, proizvodi se ne mogu vidjeti niti kupiti u prodavnicama.

Organizator večerašnje prezentacije su liderke Aida Karalija i Mubina Čurt sa svojim saradnicama, našim fojničankama koje se bave prodajom “Limes” proizvoda.

Prezentacija proizvoda je obavljenja u lijepoj i pozitivnoj atmosferi a sala je bila ispunjena do posljednjeg mjesta. Ko je imao sreće dobio je i poklon od organizatora te kući nije otišao praznih ruku! Pored naših sugrađanki druženju su prisustvovale i gošće iz drugih gradova.

“Posebno bismo istakli prisustvo liderke mreže, Ramize Tabak iz Konjica, statusnog smaragda, najuspješnije žene u Limesu, koju inace članice zovu direktoricom. To je žena koja živi LIMES, radi Limes i 24 sata je sa članovima Limesa i uz Limes”, kazala je za naš portal jedna od organizatorica,  Aida Karalija.

Cilj ovakvih okupljanja jeste prezentacija samih proizvoda izuzetne kvalitete i mogućnost poslovne prilike koju nudi “Limes” svima koje žele dodatno zaraditi ili čak zaraditi platu. Pored toga, ovo su ipak i druženja, te na ovaj način dolazi do sklapanja brojnih prijateljstava među članicama koje zajedno idu kroz put zvani “Limes”.

“Poruka svim ženama koje su bile večeras na prezentaciji, ali i onima koje nisu prisustvovale jeste to da je “Limes” način života i u današnje vrijeme jedini pravilan odnos prema porodici, domaćinstvu i okolini. U pitanju je odgovornost prema sebi i drugima, korištenjem proizvoda, zdravih,  čuvamo i svoje ali i  zdravlje svojih najmilijih”, za kraj nam je kazala Karalija.

“Zahvaljujemo se osoblju hotela “Reumal” na podršci i usluzi večeras, svim prisutnim koji su odvojili vrijeme da budu sa nama i prisustvuju prezentaciji”.

Svakako da će ovakvih druženja u organizaciji naših “Limes” sugrađanki biti još te im se radujemo!

U nastavku pogledajte fotografije:

 

Pročitajte i ovo

Mlada inovatorka iz Fojnice Emina Hodžić oduševljava svijet informaciono-komunikacionih tehnologija

Mlada Fojničanka Emina Hodžić, talentovana učenica iz Fojnice, je svojim izvanrednim dostignućima u oblasti informaciono-komunikacionih …