fbpx
Četvrtak , 28 Marta 2024

Otac sedmero djece iz Travnika sebi oduzeo život: Nije izdržao životne nedaće koje su ga snašle

Policijska stanica Travnik 24.1.2023. godine je zaprimila dojavu o pronađenom beživotnom tijelu muške osobe incijala D.Z. rođenog 1978. godine.

Policijskim službenicima u Travniku obratila se muška osoba kako je u krugu jednog travničkog poduzeća, u Ulici Stanična, pronašla beživotno tijelo D.Z. (45) iz Karaule, kod Travnika.

Inspektori MUP-a SBK PS Travnik, istražitelji i ljekar mogu su samo konstatovati smrt. Kako saznaje portal Crna-Hronika u 45. godini života preminuo je Denis Zahirović.

Kako nezvanično saznajemo nastradali Denis je imao čak 7 djece, a 8 je bilo na putu. Radio je u JKP “Bašbunar” u Travniku. Kolege se emotivnom objavom oprostili od Denisa.

 

 

Sa žalošću javljamo rodbini, prijateljima, poznanicima, radnim kolegama i poslovnim partnerima, da je naš dragi kolega Denis Zahirović tragično preselio na Ahiret dana 24.01.2023. u svojoj 45-oj godini života.

Nenadoknadiv gubitak našeg kolektiva, Denis će ostaviti veliku prazninu u srcima prijatelja i radnih kolega u JKP “Bašbunar” Travnik. Vrijedan i marljiv radnik, miljenik cijelog kolektiva, nije izdržao životne nedaće koje su ga snašle.

Dženaza će se obaviti u četvrtak 26.01.2023. godine nakon ikindije namaza na mezarju Donje Krčevine-Karaula.

Iza nastradalog Denisa ostala je supruga Dragana, sinovi Miralem, Armin, Selmedin, Selvedin, Saldin te kćerke Denisa i Hanifa.

 

Pročitajte i ovo

Džemat dobrih Bošnjaka u Richmond Hillu u Queensu u New Yorku

Ramazan u Americi (4) Džemat Bošnjačko-islamski kulturni centar Plav-Gusinje nalazi se u Richmond Hillu, Queens, …