fbpx
Petak , 19 Aprila 2024

Fojničanin Ajdin Softić – novi generalni direktor MS&Wood-a

Ajdin Softić koji u Aptha korporaciji obavlja funkciju direktora prodaje proizvodnog sektora unutar BH Line čestitali su na imenovanju na novu poziciju – Generalni direktor kompanije MS&Wood.

”Još 2018. godine smo prepoznali Ajdinov talenat, upornost, strast i odgovornost prema poslu. Svjesni smo razmjera njegovog doprinosa našem razvoju i zato koristimo ovu priliku da mu se u ime cijele korporacije iskreno i od srca zahvalimo.

Kolega Ajdin nam se pridružio 2018. godine kao referent prodaje u kompaniji MS&Wood, već 2019. godine je promovisan na poziciju menadžera prodaje. Njegov trud, marljiv i nesebičan rad kompanija je nagradila unapređenjem na poziciju direktora prodaje. Za Ajdina granice ne postoje, pa je nastavio da teži novim horizontima, stvara i razvija se što je kompanija prepoznala i imenovala ga na poziciju generalni direktor kompanije Aptha Furniture. Rad s takvom predanošću ne može proći nezapaženo, pa je u toku 2022. godine imenovan za direktora prodaje proizvodnog sektora u okviru BH Line.

Aptha Corp. koristi ovu priliku da kolegi poželi mnogo uspjeha u daljem profesionalnom razvoju. Želimo da ova promocija bude samo još jedna stepenica u karijeri, a nove odgovornosti i zadaci uspješno savladani, implementirani i cijenjeni.

Sigurni smo da će ovo poglavlje biti još jedna uzbudljiva i zanimljiva stranica u Ajdinovom životu.

Neka samousavršavanje i samorazvoj ne poznaju granice!” – kazali su iz Aptha Corp.

Pročitajte i ovo

Aferim: Donirala bubreg voljenom Adnanu i tako mu spasila život

Život je otvorena prazna knjiga u kojoj vrijeme piše stranice gusto kucanog teksta i svjedoči …