fbpx
Subota , 20 Aprila 2024

Orange plus d.o.o Kiseljak isplatila sve kooperante u sezoni 2021.

Sa zadovoljstvom obavještavamo cijenjene kooperante u otkupnoj sezoni 2021 da je hladnjača ORANGE PLUS d.o.o. početkom oktobra 2021. godine isplatila svu količinu otkupljene maline, kao i PDV paušal kooperantima koji ostvaruju zakonsko pravo na ovu vrstu podsticaja.

Na ovaj način ORANGE PLUS d.o.o. ispunio je sve obaveze proizašle iz Ugovora o otkupu maline za 2021. godinu, te ponovo potvrdio da je sigurna i brza isplata po najvišim cijenama, kao i zaštita naših proizvođača primarni poslovni cilj kompanije.

Ovim putem pozivamo sve postojeće kooperante, kao i zainteresovane nove proizvođače maline i plantažne kupine, sa područja opština: Kiseljak, Visoko, Busovača, Fojnica, Kreševo, Vitez, Novi Travnik, Travnik, Kakanj, Zenica, Olovo, Donji Vakuf, na potpisivanje ugovora o otkupu maline i plantažne kupine za 2022. godinu. Našim kooperantima, proizvođačima maline i plantažne kupine, i u narednoj otkupnoj sezoni će biti obezbjeđen organizovan otkup i ambalaža, sigurna isplata s najboljim cijenama i najbržom isplatom na tržištu, subvencioniranje paketa hemijske zaštite, kao i besplatna stručna pomoć u procesu uzgoja maline i kupine.

Ugovori za sezonu 2022 se mogu potpisati svakog radnog dana u terminu od 8 – 16 časova, u prostorijama hladnjače ORANGE PLUS d.o.o., Dugo Polje 3/40, Brestovsko, Kiseljak.

Za više informacija kontaktirajte nas putem telefona 030/ 335 – 019.

Uvjereni u nastavak uspješne poslovne saradnje, dosadašnjim kooperantima se zahvaljujemo na kvalitetno uzgojenoj malini i izuzetnoj saradnji i u ovoj godini a svim novim kooperantima želimo srdačnu dobrodošlicu u novu otkupnu sezonu.

Pročitajte i ovo

Preminuo je Stjepan (Pero) Oroz iz Fojnice

Preminuo je Stjepan (Pero) Oroz iz Fojnice u 64. godini života. Ukop i misa zadušnica …