fbpx
Utorak , 2 Juna 2020
IMG 4105 823x463

MSWOOD pobjednik međunarodnog sajma namještaja u Zagrebu

IMG 4105 823x463

 IMG 4105 823x463

Bh. kompanija MS&Wood svojim proizvodima je obilježila ovogodišnje izdanje velikog međunarodnog sajma namještaja Ambienta koji je održan u Zagrebu, prema mišljenju tamošnjih dizajnera i medija, i dobila je jednu od najvažnijih nagrada.
 
Ambienta, 44. međunarodni sajam namještaja, unutrašnjeg uređenja i prateće industrije, koji je sredinom mjeseca održan na Zagrebačkom velesajmu, ove je godine bio veoma zanimljiv i raznovrstan.
 
Proizvodi bh. kompanije svrstani su među najzanimljivije na sajmu. U tekstu u Jutarnjem listu upravo se MS&Wood navodi na prvom mjestu od pet kompanija koje su obilježile sajam.
 
– MS&Wood, proizvođač vrhunskog dizajniranog namještaja iz Bosne i Hercegovine sa svojom kolekcijom Primum dizajnera Ade Avdagića je dobio nagradu The Best Product Design (najbolji dizajn proizvoda). Dizajn odlikuju meke iako čvrste, zaobljene linije s vrlo interesantnim detaljima spojeva. 
 
Ne smije se niti zaobići i druga prikazana kolekcija Elle koja odiše mekim, ženstvenim i mladenačkim linijama čiji dizajn potpisuje Nataša Perković, navodi se u tekstu.
 

Pročitajte i ovo

Fojničanka poklanja matursku haljinu

Prije pola sata našoj redakciji javila se Fojničanka, ime joj nećemo spomenuti jer je željela …