fbpx
Srijeda , 10 Avgusta 2022

Sanja Vulić se obrušila na Željka Komšića: Govor izgleda moćno samo komšijama što žive uz tramvajsku prugu

– Komšiću, ne glumite u UN-u Harisa Silajdžić koji vam je ideološki uzor sa stotinu odsto BiH, osim ako ne mislite na sarajevski kanton – poručuje Vulić

Poslanica SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentrane skupštine BiH Sanja Vulić rekla je da samo konvertit kakav je Željko Komšić nastoji na silu islamizovati sve narode, te da je njegovo prihvatanje islama i jedne države sa isključivo jednim narodom moguće samo u njegovim snovima.

– Komšiću, ne glumite u UN-u Harisa Silajdžić koji vam je ideološki uzor sa stotinu odsto BiH, osim ako ne mislite na sarajevski kanton. Ipak, Komšiću moramo zahvaliti na jednom, a to je da čak i oni Srbi koji su možda imali neke dileme u političkom smislu sada vide s kim imamo posla i koliko nam je bitno da idemo u Sarajevo sa stavom Srpska iznad svega, naglasila je Vulić.

Vulić navodi kako su ljudi jučer imati priliku da vide straku jednog lica s obzirom da je Demokratska fronta napisala kako je Željko Komšić predsjednik svih građana BiH.

Pročitajte i ovo

Dok su svi kupovali brašno i germu, Mersiha i Galib iz Viteza su pokretali privatni biznis: “Nisam se pokajala ni sekunde”

Dok su svi u proljeće 2020. godine kupovali germu i brašno, Mersiha i Galib, mladi …