fbpx
Srijeda , 10 Avgusta 2022

Fojničanka pisala “proročici” Kleopatri: “Vjerenik je ostavio zbog druge žene”

I dalje mnogi ljudi vjeruju u “proroke” i “proročice”.

Takoje je jedna Fojničanka pisala “proročici” Kleopatri u kojoj je govorila o svojim ljubavnim i poslovnim jadima.

Pitanje i odgovor pročitajte ispod.

Poštovana Kleopatra, pomozite mi… Sa vjerenikom sam planirala ući u poslovni poduhvat, no umješala mi se jedna žena koja ne samo da mi je uzela ljubav života, već mi je srušila i snove. Njih dvoje su mi uzeli sve. Šta da činim?

Šifra: Ostavljena, Fojnica

– Draga moja damo, vama se nije srušio svijet već kula od karata. To što ste vi mislili da imate nije ni blizu onoga što ste zapravo imali. Dečko s kojim ste bili nikada vas nije volio. Nikad i nije mislio da vas oženi. On je želio samo vaš novac, koji ste mu redovno i davali. Najgora stvar u svemu je ta što je on sve vrijeme bio sa svojom djevojkom i zajedno su vas “gulili”. I ne samo da ste im dali početni kapital i ideju, već ste im napravili i vikendicu. Ma vi ste prava djevojka. I nije on jedini koji vas je koristio. Ideju je dobio od svog prijatelja s kojim ste bili prije njega. Ipak, nije sve tako crno, imate vi sreće. Uskoro ćete upoznati muškarca koji će vas iskreno zavoljeti. Novac mu neće trebati jer će imati tri puta više od vas.

Pročitajte i ovo

Dok su svi kupovali brašno i germu, Mersiha i Galib iz Viteza su pokretali privatni biznis: “Nisam se pokajala ni sekunde”

Dok su svi u proljeće 2020. godine kupovali germu i brašno, Mersiha i Galib, mladi …