fbpx
Srijeda , 24 Aprila 2024
IMG 4105 823x463

MS&WOOD ide naprijed: Narudžbe za naredni period u potpunosti osigurane

“MS&WOOD” – jedna od vodećih kompanija za proizvodnju namještaja od punog drveta, kako u Bosni i Hercegovini, tako i na prostoru cijele jugoistočne Evrope, zahvaljujući svojim proizvodima prepoznata je kao pouzdan poslovni partner.

Dobro osmišljenom poslovnom politikom, modernim proizvodima i odličnom kvalitetom nastavljamo slijediti svoj zacrtani put uspjeha, uz primjenu provjerene, vrlo uspješne, strategije.

No, naš brend, poznat po izuzetnom kvalitetu i dizajnu, prepoznat je i van evropskih granica, stoga ne krijemo oduševljenje činjenicom da svoje proizvode plasiramo u mnoge zemlje diljem svijeta.

Ipak, redovno učešće i impozantni rezultati zabilježeni na renomiranim sajmovima u metropolama Njemačke, Švedske, Francuske i drugih evropskih zemalja, naš su poslovni ponos i prioritet.

Svjesni da kontinuitet dobrog i uspješnog poslovanja zahtjeva svakodnevni trud i zalaganje, i u narednom periodu nastavljamo s unapređenjem, već sada, odličnih odnosa s našim cijenjenim kupcima, uposlenicima, ali svakako i našim poslovnim partnernima.

“MS&WOOD” IDE NAPRIJED!

Iako je kriza, prouzrokovana pandemijom COVID – 19, svima nama nanijela određene udarce, ipak, sa zadovoljstvom saopćavamo javnosti da naša kompanija uspješno prevazilazi sve nedaće i još jače i odlučnije, zahvaljujući neumornim radnicima, nastavlja svoj uspješan put.

S tim u vezi, posebno potcrtavamo činjenicu da, za razliku od mnogih drugih domaćih kompanija, “MS&WOOD” ni u jednom momentu nije bio primoran u potpunosti zaustaviti rad u proizvodnji.

Čak naprotiv, gotovo smo u potpunosti osigurali narudžbe za naredni period.

Stoga, posebno priznanje dodjeljujemo našoj vrijednoj upravi i naravno, već spomenutim, predanim uposlenicima.

Dodajmo i to da su, na posljednjim sastancima uprave, napravljeni značajni preduslovi za uspješan nastavak rada u tekućoj godini.

Kako bismo doprinijeli svjetskoj promociji naše domovine, Bosne i Hercegovine, pred sebe smo postavili kompleksan, ali itekako izvodiv, izazov.

Do 2025. godine “MS&WOOD” stremi postati prepoznatljiv brend širom svijeta!

Zbog toga nikakvo posustajanje nije opcija.

Ovom prilikom svim pripadnicima islamske vjeroispovijesti na području Općine Fojnica, upućujemo najiskrenije čestitke povodom nastupajućeg Ramazanskog bajrama. Bajram Šerif Mubarek Olsun!

MS&WOOD

Pročitajte i ovo

Policija PS Fojnica legitimiše sve učesnike saobraćaja u naselju Ostružnica

Policijska stanica Fojnica angažovana je u intenziviranju kontrola saobraćaja, s posebnim naglaskom na suzbijanje vožnje …