fbpx
Petak , 26 Aprila 2024

Potresni apel majke iz Bosanske Krupe: Mom bolesnom sinu Senaidu je potrebna hrana Aptamil, ali nemamo novca za nju

Apel za pomoć

Ako ne možete pomoći, podijelite apel u što većem broju i tako pomozite našem malenom Senaidu. Jedna vaša podjela može da spasi naše djete i na taj način osevapite se.

Radi se o malom djetetu. Ovo što vam pišem, dragi Allah, mi je svjedok…

U ime ALLAHA MILOSTIVOG SAMILOSNOG

Draga braćo i sestre po vjeri Islamu, našem sinu treba vaša pomoć.

Senaid je rodjen 25.1.2018., odmah po rođenju je zadržan u bolnici zbog teškog i mučnog poroda na Odjelu pedijatrija „ Dr. Irfan Ljubijankić“.

Nakon 11 dana boravka u bolnici, nalazima je ustanovljeno da naš sin Senaid ima limfozu krvi pa smo odmah hitno morali da uradimo transfuziju krvi.

Nakon par dana, Senaid se malo oporavio ali zbog crvene tačke u oku, oko mu se mnogo zatvara i otiče. Zbog teškog poroda, oštećeni su mu kukovi, pedijatrica nam je savjetovala da mu dajemo hranu Aptamil i da uradimo nalaze mozga, očiju i kukova što prije, ali kako nismo u mogućnosti ništa od toga, molimo dobre ljude da nam pomognu da se spasi naše dijete jer mi kao roditelji teško živimo u jednom malom stanu bez struje.

Nezaposleni smo, radimo kad nas neko zovne „na dnevnicu“ i to je sav unos, ali i to je rijetko, ali koliko-toliko, napravili smo uslove za našeg sina Senaida da ima bar ono osnovno, nešto garderobice, krevetić i tako koliko smo mogli, ali sad za ove obaveze stvarno ne možemo dalje bez vas.

Našem sinu je hitno potrebna hrana Aptamil, 1 kutija košta 28 km ili 14 eura, a može da mu bude jedna kutija 5 dana.
Molim vas draga braćo i sestre, u ime Allaha, pomozite nam da se obezbjedi za neko vrijeme djetetu hrana, robica ako ko ima, svaka nam je pomoć sada u ovim teškim trenucima dobro došla i da se urade ovi nalazi, da se uspostavi dijagnostika djetetu.

Možete nam pomoći preko bosanskog žiro racuna za uplate iz 1613000085905292 raifeissen banka RAČUN ZA UPLATE IZ DIJASPORE SWIFT CODE RZBABA2S IBAN CODE BA391613000085905292 RAIFEISSEN BANKA NA IME Elvis Sadrija.

Možete nas kontaktirati na broj tel 061-847-471 za dijasporu 0038761-847-471 ili lično da dođete na našu adresu Bosanska Krupa, ulica 511. slavna brdska brigada!

Pročitajte i ovo

Mlada inovatorka iz Fojnice Emina Hodžić oduševljava svijet informaciono-komunikacionih tehnologija

Mlada Fojničanka Emina Hodžić, talentovana učenica iz Fojnice, je svojim izvanrednim dostignućima u oblasti informaciono-komunikacionih …