fbpx
Petak , 26 Aprila 2024
erna fajkovic 1

Pomozimo hrabroj djevojčici Erni Fajković koja boravi u Reumalu da ozdravi

erna fajkovic 1

 erna fajkovic 1

Erna Fajković je mlada, hrabra i veoma talentovana 16-godišnja djevojčica iz Travnika.

erna fajkovic nove fotke 2

Od svoje 7 godine boluje od teškog oblika skolioze te je prošle godine podvrgnuta dvjema teškim operacijama.

Za njenu operaciju koja je koštala 15 hiljada eura bila je organizovana i humanitarna akcija.

thumbnail 1

Iako su operacije relativno dobro prošle, Erni je potrebna dugotrajna fizička rehabilitacija te se ovih dana nalazi u fojničkom Lječilištu „Reumal“.

Ernina majka Sanela, koja izrađuje suvenire da bi finansirala liječenje svoje kćerke, uplatila je novac za dvije sedmice boravka u fojničkom Reumalu.

thumbnail 2

Nažalost, osobe iz medicinskog sektora Reumala koji rade sa Ernom kažu da su dvije sedmice premalo za vidljivije pomake i da je neophodno da u ovim postoperativnim mjesecima Erna ima što dužu fizičku rehabilitaciju u Reumalu.

Molimo sve one koji su u prilici da pomognu Erni i da produže njen boravak u Reumalu da svoje donacije uplate na račune: Uplate u KM (fizička lica): “Sberbank BH” d.d. SWIFT Code: SABRBA22; Račun: 406055000084971; U korist: Erna Fajković; Za uplate iz inozemstva (ostale valute): SWIFT Code: SABRBA22; IBAN Code: BA39 1406054100003347; Na ime: Erna Fajković.

thumbnail

Pročitajte i ovo

Mlada inovatorka iz Fojnice Emina Hodžić oduševljava svijet informaciono-komunikacionih tehnologija

Mlada Fojničanka Emina Hodžić, talentovana učenica iz Fojnice, je svojim izvanrednim dostignućima u oblasti informaciono-komunikacionih …