fbpx
Subota , 15 Juna 2024
r1

MSWOOD odveo fojničke srednjoškolce na Zagreb Design Week

 

r1

 r1

Bosanskohercegovački proizvođač visokokvalitetnog dizajniranog namještaja MS&WOOD organizirao je posjetu učenika Srednje tehničke škole iz Fojnice izložbi “Zagreb Design Week”. Posjeta je dio programa rada MS&WOOD College-a koji uključuje redovne posjete učenika sajmovima i drugim uspješnim firmama, navodi se u saopćenju ove kompanije.

Također, učenici prvog odjeljenja stolara obišli su pogone tešanjskog Lockwood-a, a na sajam u Zagrebu išli su učenici odjeljenja drugog razreda stolara i trećeg razreda tehničara finalne obrade drveta, uz pratnju profesora, mladih inžinjera i uposlenika kompanije.

MS&WOOD nastavlja sa praksom da svake godine organizira za svako odjeljenje posjetu firmama i sajmovima. Uz sajmove u Bosni i Hercegovini i regiji, organiziraju se posjete velikim izložbama namještaja i tehnologije poput onih u Kelnu i Dizeldorfu.

Nakon posjete sajma na kojem su učenici imali priliku upoznati se sa dizajnom nekih vrhunskih high – end brandova, upriličen je obilazak IKEA-e u Zagrebu, za koju ova kompanija proizvodi namještaj. Sve troškove organizacije ovog studijskog putovanja snosila je kompanija MS&WOOD.

Zagreb Design Week (ranije Tjedan dizajna Zagreb) najveći je događaj posvećen dizajnu u Hrvatskoj. Ove godine Zagreb Design Week bilježi svoje peto izdanje. S tim u vezi, pripremljen je niz raznovrsnih programa koji su obilježili ovaj jednistveni događaj iz oblasti industrijskog dizajna.

MS&WOOD je ove godine dijelio izložbeni prostor sa renomiranom hrvatskom dizajnericom Adom Kezić, a predstavio se novom stolicom Elle s rukonaslonom, stolom Elle, te stolicom Alter. Stolica Elle s rukonaslonom, dizajnerice Nataše Perković, pripada Elle kolekciji i već je stekla status kultne stolice. Elegantni stol Elle predstavlja kreativni razvoj Elle kolekcije, dok je Stolica Alter, dizajnera Ade Avdagića, impresionirala svojom funkcionalnošću.

Proizvođač visokokvalitetnog dizajniranog namještaja MS&WOOD zapošljava 400 radnika. Kolekcije namještaja kompanije MS&WOOD dobile su do sada prestižne nagrade kao što su German Design Award, zatim četiri Iconic Award – istaknute nagrade Njemačkog vijeća za dizajn, a najzanimljiviji dijelovi kolekcija izloženi su kao eksponati na milanskom Trienalu.

received 1813086248997337

IMG 1342

 

(Izvor: mcm.ba)

Pročitajte i ovo

U 26. godini preminuo golman reprezentacije Crne Gore, prije samo 10 dana je oduševio naciju

Radio-televizija Crne Gore (RTCG) jutros je objavila užasne vijesti jer je preminuo golman susjedne nogometne …

r1

MSWOOD odveo fojničke srednjoškolce na Zagreb Design Week

 

r1

(više…)

Pročitajte i ovo

U 26. godini preminuo golman reprezentacije Crne Gore, prije samo 10 dana je oduševio naciju

Radio-televizija Crne Gore (RTCG) jutros je objavila užasne vijesti jer je preminuo golman susjedne nogometne …