fbpx
Petak , 19 Aprila 2024
familia 617x463

Restoran La Familia radi punom parom

familia 617x463

 familia 617x463

Već smo pisali o novootvorenom restoranu La Familia u Fojnici i najavili ga kao ultra moderni restoran koji će biti nezaobilazan svim ljubiteljima hrane koji žive ili dolaze u Fojnicu. Pola mjeseca poslije otvorenja, restoran radi punom parom i kao da je njegovo postojanje decenijsko. U svakom dijelu dana i večeri možemo sresti goste u ovom prelijepom lokalu. Ovo je dokaz da je jedan ovakav restoran sa ovakvim izborom i služenjem hrane bio neophodan našem gradu. Spoj tradicionalnog i modernog, uz fantastičnu hranu i uslužno osoblje se još jednom pokazalo kao pun pogodak.

familia5 617x463

Iako su gužve tokom cijelog dana, najveće su ipak u prediftarsko doba. Veliki broj postača zajedno sa svojim porodicama ovdje iftari i tolika je gužva od prvog dana Ramazana da se mjesto u restoranu za vrijeme iftara mora rezervisati.

famila4 617x463

Da se dobro dobrim vraća se pokazalo i u slučaju restorana “La Familia”. Od početka Ramazana, restoran “La Familia” i njegova vlasnica Senija-Senka Zahirović pomažu one koji su u potrebi i čija nedaća je naša prilika da zaradimo dobro djelo. Svaku večer se besplatan iftar dostavlja dvjema porodicama u Fojnici koje su slabijeg imovinskog stanja. Potez, hvale vrijedan. Naravno, sve ono što damo, to je naše. I ta dva besplatna iftara su u ovaj objekat dovela mnoštvo novih gostiju, priča, druženja, prelijepe atmosfere i finog fojničkog šarma.

Ne možemo, a da ne podijelimo i koju fotografiju hrane čiji ukus je fantastičan…

teleci raznjici 632x463

piletina 905x463

pizza 344x463 heljda 344x463

 

Pročitajte i ovo

Prava ljubav! Priča o Armini i Saudinu, slabovidnoj djevojci i slijepom mladiću iz Kiseljaka

Jedna divna priča o ljubavi, a o ljubavi treba pričati uvijek, našla se u Sarajevu. …