fbpx
Nedjelja , 6 Oktobra 2024

Ponuda besplatnog čišćenja nakon poplava – Dubinsko čišćenje Ramić pruža pomoć Fojničanima

U teškim trenucima nakon poplava koje su pogodile Fojnicu, mnogi građani suočavaju se s ozbiljnim oštećenjima svojih vozila, namještaja i tepiha. S obzirom na to, lokalna firma Dubinsko čišćenje Ramić iz Fojnice odlučila je pomoći svojim sugrađanima na nesebičan način.

Od danas, pa u narednih deset dana, Dubinsko čišćenje Ramić nudi besplatno čišćenje i generalno održavanje vozila, namještaja i tepiha svim stanovnicima Fojnice koji su pretrpjeli štetu u poplavama. Ova inicijativa dolazi kao znak solidarnosti s građanima koji su pogođeni ovom prirodnom nepogodom.

“U ovim teškim trenucima, želimo pružiti podršku svima koji su pretrpjeli gubitke. Na raspolaganju smo vam za besplatno dubinsko čišćenje vaših automobila i namještaja kako bismo vam barem malo olakšali situaciju,” poručuju iz firme Ramić.

Svi zainteresovani mogu se direktno obratiti firmi Dubinsko čišćenje Ramić kako bi dogovorili termin i uslugu. Ovaj čin dobrote naišao je na brojne pohvale sugrađana, koji su zahvalni za podršku u ovim izazovnim vremenima.

Pročitajte i ovo

Sramota iz Velike Kladuše: Laburisti zločinca Fikreta Abdića ignorisali žrtve poplava i veselili se uz narodnjake

Na društvenim mrežama se pojavio snimak na kojem se vidi kako se članovi Laburističke stranke, …