fbpx
Četvrtak , 19 Septembra 2024

Marija Šerifović stigla u Sarajevo, u poznatoj ćevabdžinici fanove častila ćevapima

Marija Šerifović danas je putem svog Instagram profila objavila da stiže u Sarajevo i da ima jedno iznenađenje za svoje fanove.
Naime, ona je odlučila doći u Sarajevu i proslaviti mnoge lijepe trenutke, koji su joj se dogodili tokom protekle godine, ali da ne bi proslavljala sama, odlučila je ćevapima počastiti svoje fanove, ali i one koji su gladni.

Brojni fanovi okupili su se ispred poznate sarajevske ćevabdžinice na Baščaršiji kako bi vidjeli Mariju, fotografisali se s njom, ali i degustirali ćevape.

Marija Šerifović častila fanove u sarajevskoj ćevabdžinici

“Dobri narode, dobri vam dan. Kako ste mi, jeste li dobro? Pazite sad. Ovo što ću vam sada reći, ne zna baš niko. Nisam nikome rekla da ću ovo da uradim. Ja sam trenutno u automobilu na putu za Sarajevo. U Sarajevu nisam bila od prethodne godine, otkada je izašao album ‘Dolazi ljubav’, tako da je ovo moja prva posjeta Sarajevu otkako su neke razne lijepe stvari u mom životu dogodile”, rekla je na početku snimka.

“Ja ću večeras oko 19 sati da odem kod Ferhatovića da pojedem jednu peticu s kajmakom, ali to je manje važno. Ono što je važno u ovom trenutku da ja pozivam sve vas da dođete. Majka Mara časti večeras. Imamo puno razloga za slavlje, pored toga što sam postala majka i Verin je rođendan bio nedavno i na kraju krajeva da slavimo život. Tako da se razumijemo, ja večeras idem pojesti svojih pet ćevapa, a svaka osoba koja dođe večeras u 19 sati, nebitno je li fan ili je naprosto samo gladan, dođite u 19 sati. Časti majka Mara”, istakla je danas u objavi.Podsjećamo, Marija Šerifović će 12. oktobra održati koncert u sarajevskoj Zetri.

Pročitajte i ovo

Fojnica je bogatija za još jednu hajr-česmu

Plemeniti Gospodar je Fojnicu obdario bezbrojnim izvorima pitke, hladne, čiste i kvalitetne vode. Njen sastav …