fbpx
Utorak , 30 Aprila 2024

U nesreći kod Visokog smrtno stradao muškarac

Jutros je iz korita rijeke Bosne u naselju Dobrinje kod Visokog izvučeno putničko motorno vozilo u kojem je bilo tijelo muškarca – potvrdio je Feni portparol Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona Elvedin Fišek.

U večernjim oko 22.10 sati primili su dojavu da je na regionalnom putu Visoko-Kakanj, u mjestu Dobrinje na području Grada Visoko, došlo do izlijetanja putničkog motornog vozila marke Audi, koje je sletilo u rijeku Bosnu.

Jutros u 1.25 sati, iz rijeke je izvučeno PMV marke audi, nacionalnih oznaka Floride iz Sjedinjenih Američkih Država, a utvrđeno je da je u vozilu smrtno stradalo lice F. A. iz Vogošće, rođen 1958. godine – kazao je Fišek.

Kako portal Crna-Hronika doznaje, preminuo je Amir H. iz Vogošće a preminuo je u 65. godini života. Iza Amira, ostala je supruga, dva sina te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

O nesreći su se oglasili i iz Profesionalne vatrogasne brigade Visoko.

Dana 21.05.2023.godine 🧑‍🚒pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice Visoko u 22:17 sati izašli na tešku saobraćajnu nesreclću u mjestu Dobrinje na izvlačenje putničkog motornog vozila iz korita rijeke Bosne i izvlačenje tijela muške osobe uz pomoć pripadnika PU Visoko i jedinice za podršku iz Zenice👮

Na intervenciji učestvovalo 7 vatrogasaca🧑‍🚒 sa tri vatrogasna vozila 🚒 i jednim čamcem za spašavanje🛶

Pročitajte i ovo

Na Bolji svijet je preselio DRINIĆ ( IBRAHIM ) VAHID iz Kaćuna

Na Bolji svijet je preselio DRINIĆ ( IBRAHIM ) VAHID iz Kaćuna. Preselio je na …