fbpx
Utorak , 30 Aprila 2024

Bravo! “Reumalova” maserka Azra Toplaović među 10 najboljih!

U veoma jakoj konkurenciji “Međunarodnog otvorenog prvenstva BiH” od ukupno 100 takmičara “Reumalova” maserka Azra Toplaović ušla među 10 najboljih!

U Sarajevu je okončano prvo “Otvoreno Prvenstvo Bosne i Hercegovine u masaži 2022”. Svaki terapeut za masažu je mogao učestvovati u jednoj ili maksimalno dvije kategorije, i to u švedskoj – wellness, masaži slobodnog stila, kao i u medicinskoj masaži.

Takmičenje je održano u organizaciji Udruženja fizioterapeuta, frizera i kozmetičara “Sinergija”, a riječ je o jedinstvenoj manifestaciji koja je okupila na jednom mjestu učesnike iz Evrope, Južne Amerike i Azije.

Učestvovalo je oko 100 masera iz 19 zemalja, odnosno iz Danske, Belgije, Srbije, Crne Gore, Slovenije, Hrvatske, Njemačke, Italije, Francuske, Meksika, Grčke, Izraela, Kazahstana, Mađarske, Hrvatske, Rusije, Engleske, Tajlanda te Bosne i Hercegovine.

Lječilište “Reumal” Fojnica predstavljale su dvije učesnice, Azra Topalović i Mirsa Džafić-Tutnjević. Veoma smo ponosni na naše takmičarke, a posebne čestitke idu Azri Topalović koja je u veoma jakoj konkurenciji dospjela u samo finale, među 10 najboljih.

“Reumal” nastavlja sa praksom učešća na sličnim takmičenjima, sa naglaskom na edukaciji svih naših uposlenika.

Svjesni da sticanjem novih znanja i primjenom savremenih metoda liječenja i rehabilitacije jačamo našu lidersku poziciju, planiramo još intenzivnije provoditi procese usavršavanja naših uposlenika.

Pročitajte i ovo

Upao komšiji u kokošinjac, ubio mu kokoš pa s njom udarao po ogradi

U policijskoj stanici Drniš (Hrvatska) je provedeno kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom osumnjičenim za kazneno djelo …