fbpx
Petak , 20 Septembra 2024
БИЈЕЉИНА, 20. СЕПTЕМБРА /СРНА/ - Несвакидашњи призор данас је виђен испред бијељинске Болнице "Свети врачеви", гдје је Божидар Миљановић из Угљевика у бијелој кочији дочекао супругу Злату и њихову принову Милицу по изласку из породилишта.

Nesvakidašnji prizor u BiH, bravo za oca: U bijeloj kočiji dočekao mamu i bebu ispred porodilišta

Nesvakidašnji prizor danas je viđen ispred bijeljinske Bolnice “Sveti vračevi”, gdje je Božidar Miljanović iz Ugljevika u bijeloj kočiji dočekao suprugu Zlatu i njihovu prinovu Milicu po izlasku iz porodilišta.

“Imam svoje konje i fijaker i odlučio sam, kada već imam tu mogućnost, da moju Zlatu i Milicu dočekam kako dolikuje”, poručio je ponosni tata.

SRNA

Miljanović kaže da je Milica njihovo četvrto dijete i da su nju i mamu danas ispred bolnice dočekali braća i sestra Rade, Marko i Sunčica.

On je izrazio zahvalnost direktoru Bolnice “Sveti vračevi” Mikajlu Laziću, koji je dva puta operisao njegovu kćerku Sunčicu i spasio joj život.

SRNA

“Da nije njega, sve ovo ne bi bilo ovako. To je čovjek koji zaslužuje sve. Zahvaljujući doktoru Laziću, moja Sunčica ima sretno i bezbrižno djetinjstvo. Zbog toga mu je naša porodica vječno zahvalna”, rekao je Miljanović.

Pročitajte i ovo

Na šta možemo računati od 6 milijardi eura? Konaković: Sad na ništa!

  Elmedin Konaković, ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine i lider stranke Narod i pravda, …