fbpx
Ponedjeljak , 16 Septembra 2024

Sajfer oduševio publiku u Fojnici: Energičan nastup u Vip clubu Parlament

Bosanskohercegovački reper Sajfer, pravim imenom Adnan Nikšić, priredio je nezaboravan koncert u Vip clubu Parlament u Fojnici u petak navečer, 24. augusta. Publika, većinom mlađa generacija, uživala je u energičnom nastupu popularnog izvođača, koji je izveo svoje najpoznatije hitove.

Sajfer, rođen 1993. godine u Sarajevu, na sceni je aktivan od 2008. godine i jedan je od istaknutih imena domaće hip hop scene. Njegova karijera, koja traje već više od 15 godina, obilježena je hitovima koji su postali himne mladih širom Bosne i Hercegovine i regiona. Pod okriljem izdavačke kuće Imperija, Sajfer je izdao nekoliko albuma i singlova koji su stekli veliku popularnost.

Večer u Vip clubu Parlament bila je ispunjena vrhunskom atmosferom, a Sajfer je održao publiku na nogama izvođenjem pjesama koje su odjekivale prostorom. “Publika u Fojnici je zaista posebna, daju nevjerovatnu energiju”, izjavio je reper nakon nastupa.

Fotografije s događaja svjedoče o fantastičnoj atmosferi i nezaboravnom provodu. Omladina Fojnice je uživala uz Sajferove pjesme, pjevajući zajedno s njim svaki stih.

Ovaj nastup je još jedan dokaz da je Sajfer jedan od najvoljenijih izvođača na domaćoj sceni, a njegovi fanovi nestrpljivo iščekuju nove projekte i nastupe.

Pogledajte galeriju fotografija s koncerta:

Pročitajte i ovo

Lejla Sinanović nova hafiza Kur'ana Časnog

Pred Komisijom za hifz Rijaseta Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini danas je posljednje ajete …