fbpx
Četvrtak , 18 Jula 2024

Teško pretukao suprugu pred djecom: Ti si luda, misliš da mi možeš pobjeći

Dok je ležala na podu M. S. ju je brutalno nastavio udarati nogama po cijelom tijelu, da bi je zatim uhvatio rukama za kosu i podigao sa poda i pri tome joj zadao nekoliko udaraca šakama u glavu

Tužilaštvo Zeničko-dobojskog kantona podiglo je optužnicu protiv, M. S., iz Zenice zbog nasilja u porodici.

Radi se o stravičnom slučaju, a M. S. je ranije osuđivan.

Noga u prsa

Prema navodima iz optužnice, M.S. je 30. juna ove godine oko 12 sati u porodičnoj kući u kojoj živi sa suprugom A. S. i dvoje maloljetne djece, nasiljem i bezobzirnim ponašanjem ugrozio život i psihičko zdravlje.

On je pred njihovom maloljetnom djecom galamio na nesretnu ženu govorio joj da je luda i psovao joj majku. Nasilje je postalo još gore kada ju je fizički napao. Udario ju je nogom u prsa nakon čega je nesretna žena pala pored dječijeg kreveta.

Dok je ležala na podu M. S. ju je brutalno nastavio udarati nogama po cijelom tijelu, da bi je zatim uhvatio rukama za kosu i podigao sa poda i pri tome joj zadao nekoliko udaraca šakama u glavu. Potom ju je odvukao do ulaznih vrata kuće, te do korita za vodu iza kuće, gdje ju je nastavio udarati rukama u glavu.

 

Gušio je

Od tih udaraca ona je pala pored korita na beton. To mu nije bilo dovoljno pa je nesretnu ženu natjerao da sa korita uzme cijev za vodu i ode u kupatilo. Tamo ju je ponovo teško premlatio, a ona je od udaraca pala na wc šolju.

Nastavio je da galami na nju govoreći joj da je luda, te ju je uhvatio za uši i vukao prema sebi. Potom ju je udario glavom u čelo, te je svojom nogom pritiskao njenu nogu, govoreći joj: „Misliš da mi možeš pobjeći“.

Teške povrede

Dok je nesretna žena plakala rukom joj je zatvarao usta, te govorio da ne smije vikati.

Nesretna žena zadobila je prijelom iznad ručnog zgloba odnosno palčane kosti desne podlaktice, nagnječenja na glavi, nagnječenja vrata i lijeve obrve, nagnječenja lijeve nadlaktice i lijeve strane grudnog koša i prijelom rebra sa lijeve strane.

Pročitajte i ovo

Od zaraze morbila jučer preminuo 17-godišnjak u Sarajevu, doktori pozivaju roditelje da vakcinišu djecu

U Novom danu na N1 smo govorili o trenutnim epidemijama u Kantonu Sarajevo, sa posebnim …