fbpx
Nedjelja , 8 Septembra 2024

Veliko dječije druženje u Fojnici: Koncert “Latif & Mravko Travko” oduševio prisutne

Na stadionu Osnovne škole u Fojnici održan je koncert pod nazivom “Latif & Mravko Travko”, koji je privukao oko 1000 djece i njihovih roditelja. Ova zabava, namijenjena najmlađima, bila je ispunjena raznim aktivnostima poput maskota, oslikavanja lica i modeliranja balona.

Koncert je započeo u 18:00 sati, a djeca su uživala u veseloj atmosferi i interaktivnom nastupu poznatih dječijih izvođača. Maskote su dodatno uljepšale događaj, dok su umjetnici oslikavali lica mališana raznim šarenim motivima. Uz modeliranje balona, stvoren je pravi mali raj za djecu.

Na događaju se prisutnima obratio i načelnik Sabahudin Klisura. U svom govoru, izrazio je zadovoljstvo zbog velikog odziva i istakao važnost organizovanja ovakvih manifestacija koje doprinose zajedništvu i sreći najmlađih. “Ovo je prilika da se djeca zabave, druže i stvore divne uspomene,” rekao je Klisura.

Druženje se nastavilo do kasnih sati, a mališani su otišli kući sa osmijesima na licima, noseći sa sobom balone i sjećanja na nezaboravan provod. Ovaj događaj je još jednom potvrdio koliko su zajedničke aktivnosti važne za lokalnu zajednicu, posebno za najmlađe članove.

Pročitajte i ovo

(VIDEO) Filmska ljubavna priča hanume iz Gradačca: Udala se u Njemačkoj za čovjeka kojeg je znala samo 6 dana

Mejasa iz Gradačca, Bosanka koja je sudbinu vezala za Njemačku, predstavlja jedinstven primjer kako je …