fbpx
Nedjelja , 8 Septembra 2024

Sukob Hamdije Ramulja, supruge i Alije Bukvića: Optužbe za krađu i intervencija policije u selu Božići

U proteklim danima, društvene mreže potresao je sukob poznatog YouTubera Hamdije Ramulja i njegove supruge sa Alijom Bukvićem i bakom Marom iz Fojnice.

Ovaj incident se dogodio nakon što su prethodni zajednički videomaterijali, objavljivani na YouTubeu i TikToku, otkrili prijateljsku vezu između Hamdije, Alije i bake Mare. Međutim, sada je ta veza narušena te su izbile ozbiljne optužbe.

Sukob je eskalirao kada je baka Mare u jednom videozapisu izjavila da su je Hamdija i njegova supruga potkradali, što je izazvalo bijes kod Hamdije. Hamdija je na svom YouTube kanalu objavio video koji prikazuje žestoku svađu između njega, njegove supruge, Alije i bake Mare. l

Našem portalu Mahalla.ba je potvrđeno iz MUP-a da je policijska patrola intervenirala u selu Božići te da su napisane dvije prekršajne kazne u visini od 400 KM. Hamdija Ramulj je u svom videu također potvrdio ovu informaciju, navodeći da je njegova supruga dobila kaznu od 300 KM zbog fizičkog napada na Aliju, dok je on sam dobio kaznu od 100 KM zbog remećenja javnog reda i mira.

Ovaj događaj je izazvao veliku pažnju javnosti, posebno jer su svi sudionici ranije bili popularni zbog svojih zajedničkih videa. Mnogi prate dalje razvoj situacije, dok su mišljenja gledatelja podijeljena oko toga ko je stvarno kriv u ovom sukobu.

Ostaje nam da vidimo kako će se situacija dalje odvijati i hoće li doći do daljih pravnih radnji ili pomirenja među zaraćenim stranama.

mahalla.ba

Pročitajte i ovo

(VIDEO) Filmska ljubavna priča hanume iz Gradačca: Udala se u Njemačkoj za čovjeka kojeg je znala samo 6 dana

Mejasa iz Gradačca, Bosanka koja je sudbinu vezala za Njemačku, predstavlja jedinstven primjer kako je …