fbpx
Nedjelja , 8 Septembra 2024

Fojničani i turisti uživaju u šetnji nakon vrelog dana

Nakon vrelog i sparnog dana, brojni Fojničani i turisti su večer iskoristili za osvježavajuću šetnju pored rijeke Dragače i šetalište uz hotel “Reumal”.

Ova popularna lokacija pružila je savršeno utočište od dnevne vrućine, a prizori su bili idilični, obogaćeni mirisom rijeke i žamorom razgovora.

Roditelji su šetali sa djecom, parovi su uživali u romantičnim trenucima, a prijatelji su sjedili na klupama, opuštajući se uz smijeh i razgovor.

Hotel “Reumal”, poznat po svojoj dugoj tradiciji zdravstvenog turizma, bio je središte večernjeg okupljanja, pružajući osvježenje u svojim kafićima i restoranima.

Fotografije koje smo napravili prikazuju užurbanost i opuštenost ovog večernjeg druženja. Ljudi su hodali obalom rijeke, neki su se zaustavljali da se dive ljepoti prirode, dok su drugi uživali u društvu svojih najdražih.

Ovo večernje okupljanje pokazuje koliko je Fojnica atraktivna ne samo za lokalno stanovništvo već i za posjetitelje koji cijene prirodne ljepote i miran ambijent.

Šetalište uz rijeku Dragaču i hotel “Reumal” ponovno su dokazali da su srce društvenog života u Fojnici, posebno u ljetnim mjesecima kada večernje šetnje postaju omiljeni ritual.

Uživajte u našim fotografijama koje prenose dio atmosfere sa ove ugodne ljetne večeri.

Pročitajte i ovo

(VIDEO) Filmska ljubavna priča hanume iz Gradačca: Udala se u Njemačkoj za čovjeka kojeg je znala samo 6 dana

Mejasa iz Gradačca, Bosanka koja je sudbinu vezala za Njemačku, predstavlja jedinstven primjer kako je …