fbpx
Subota , 27 Jula 2024

Šejla Zonić pobijedila na Zvezdama Granda: Bh. građani poklonili 320.000 KM Saši Popoviću

Šejla Zonić, pobjednica je ovogodišnjeg takmičenja Zvezde Granda, a ono po čemu se izdvajala od ostalih kolega je svakako njeno obrazovanje.

Zonić je zahvaljujući 132.047 glasova publike odnijela pobjedu u takmičenju.

Bosanskohercegovački novinar Almir Panjeta, na svom Facebook profilu objavio je analizu koliko su naši građani poklonili novca vlasniku Grand Produkcije, Saši Popoviću. Kako Panjeta tvrdi to je oko 320.000 KM.

“Glasovima za takmičarke i takmičare finala Zvezda granda publika iz regiona sinoć je Saši Popoviću i Grand produkciji s 530.000 glasova po prosječnoj cijeni od 60 feninga donirala oko 320.000 maraka.

Glasovima (mahom) iz BiH pobjedu je odnijela (zaista sjajna pjevačica) Šejla Zonić sa 132.047 glasova za nju, i oko 80.000 maraka za Produkciju koje su gledatelji nesebično donirali slanjem SMS poruka.

Nek’ ide Italija-BiH zg3+” – izjavio je Almir Panjeta.

Podsjećamo Šejla je rođena u Njemačkoj, ali je djetinjstvo provela u Sanskom mostu. Pohađala je muzičku školu, a potom i Muzičku akademiju u  Sarajevu gdje je stekla titulu magistra muzike. Šejla je bila dio bh. benda Divanhana, a na društvenim mrežama prije pojavljivanja u Zvezdama Granda bila je prepoznatljiva po unikatnim obradama pjesama.

Ono što je mnogima bilo zanimljivo jeste činjenica da je Zonić sestrična bh. folk pjevača Kemala Malovčića.

Njen mentor u ovoj muzičkoj emisiji bila je Svetlana Ceca Ražnjatović.

Pročitajte i ovo

Spektakularni koncert “Fojničkog ljeta”: Adi Šoše oduševio publiku

Večeras je u ulici Mehmeda Spahe održan koncert koji je privukao oko 2500 ljudi, stvarajući …