fbpx
Nedjelja , 26 Maja 2024

Policija zatekla muškarca kako s displeja telefona šmrče kokain

Lice iz Laktaša čiji su inicijali B.R. uhapšeno je zbog konzumiranja kokaina i odbijanja da se podvrgne testiranju, saopšteno je iz Policijske uprave Banja Luka.

Pripadnici banjalučke policije su prilikom obavljanja redovnih poslova uočili B.R. kako sa displeja mobilnog telefona konzumira kokain.

O događaju je obaviješten dežurni sudija Osnovnog suda u Banjoj Luci – Odjeljenje za prekršaje, a uhapšeno lice se tereti za prekršaj iz Zakona o javnom redu i miru.

U saopštenju je navedeno da je banjalučka policija uhapsila i lice čiji su inicijali S.S. od kojeg je oduzeta staklena teglica sa 305 grama marihuane, a o svemu je obaviješten dežurni sudija Osnovnog suda Banjaluka – Odjeljenje za prekršaje.

Lice iz Banjaluke čiji su inicijali J.R. uhapšeno je zbog prekršaja iz Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH, navedeno je u saopštenju.

Pripadnici policije su u 15.30 sati zaustavili putničko vozilo suzuki, kojim je upravljalo lice J.R, koje je odbilo da se podvrgne ispitivanju na prisustvo droge i o tome je obaviješten dežurni sudija Osnovnog suda u Banjaluci – Odjeljenje za prekršaje.

Pročitajte i ovo

Preminuo je Jozo (Anto) Miletić sa Otigošća

Preminuo je Jozo (Anto) Miletić sa Otigošća u 94. godini života. Ukop i misa zadušnica …