fbpx
Četvrtak , 2 Maja 2024

Baby boom u osnovnoj školi: Sedam učiteljica i kuharica čekaju bebe

U podravskoj osnovnoj školi u Hrvatskoj prava je euforija – čak osam zaposlenica u slatkom su iščekivanju prinove.

Napisali su tako iz Osnovne škole Petra Preradovića u Pitomači na Facebooku. I dok se neke pripremaju za dolazak prve bebe, neke su već osjetile čari majčinstva, kažu.

  • U jednoj od najizazovnijih i najljepših životnih uloga u idućim će se mjesecima okušati Helena Ivandija, Ines Topić, Helena Bakan Kögl, Kristina Prtenjača, Ana Ilenić Vampovac, Nives Tišljar, Vedrana Filipović Marinić i Ines Fereža. Od srca čestitamo našim divnim budućim majkama i želimo im puno, puno sreće i radosti!-napisali su u Osnovnoj školi u Pitomači.

Osnovna škola ima više od 680 učenika i više od 100 zaposlenih. Helena Ivandija je učiteljica razredne nastave, Kristina Prtenjača nastavnica hrvatskog, Ines Topić matematike, Ana Ilenić Vampovac biologije i prirode, Helena Bakan Kögl njemačkog jezika.

Ines Fereža je školska kuharica, Nives Tišljar nastavnica historije i geografije, a Vedrana Filipović Marinić likovne kulture. Čestitke dragim trudnicama i puuuuno zdravlja njima i bebačima.

Pročitajte i ovo

Upao komšiji u kokošinjac, ubio mu kokoš pa s njom udarao po ogradi

U policijskoj stanici Drniš (Hrvatska) je provedeno kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom osumnjičenim za kazneno djelo …