fbpx
Utorak , 27 Februara 2024

(VIDEO) Ni policija nije smjela prići: Evo kako izgleda osveta prevarene djevojke

Iz snimka se čini da je deložacija trajala neko vrijeme, ali i da je pojedine razveselila, u prvom redu njujorške beskućnike.

Nepoznata djevojka odlučila je iseliti svog partnera iz stana nakon što je spoznala da ju je, tako barem kaže kontekst snimke, prevario. Bijesna je dama pobacala sve njegove stvari preko balkona, od čarapa do namještaja, prenosi Net.hr.

Posljedice preljube, građani Brooklyna, New York, posmatrali su sa sigurne udaljenosti, baš kao i policajci te ljekari u kolima hitne pomoći. Iz snimka se čini da je deložacija trajala neko vrijeme, ali i da je pojedine razveselila, u prvom redu njujorške beskućnike.

Ovakvi snimci su teme brojnih diskusija – treba li ovako postupati sa nevjernima ili bi žrtve preljuba ipak trebale iskontrolisati razočaranje, tugu i gnjev te zaključiti vezu u tišini? Ili možda čak preći preko svega i u dubini svojih duša pronaći snage za oprost?

 

 

 

Pročitajte i ovo

Ambasada Japana nastavlja podršku razvoju Fojnice: Odlična saradnja sa Zavodom “Bakovići”, Domom zdravlja i Opštinom Fojnica

Danas je održan prijem kod ambasadora Japana u Bosni i Hercegovini, koji je bio prilika …