fbpx
Nedjelja , 28 Aprila 2024

Sreći nigdje kraja djevojci iz BiH: Diploma i vjerenički prsten za isti dan!

Bijeljinka Jelena Vasiljević je u istom danu diplomirala i zaprošena. Svom momku Stefanu Trifkoviću rekla je „DA“. Video ovog romantičnog čina postao je na Instagramu viralan, a ispod njega se nižu brojne čestitke ovom mladom paru.

Bila sam student Fakulteta poslovne ekonomije ovdje u Bijeljini, Smjer finansije, bankarstvo i osiguranje, i kao što ste mogli vidjeti, diplomirala sam taj dan kada se sve to izdešavalo, dakle 14. novembra”, ispričala je Jelena za portal InfoBijeljina.

Upravo na taj dan im je bila i mjesečnica (pet godina i sedam mjeseci) što je još jedna fenomenalna simbolika. Jelena nije mogla ni naslutiti šta će se desiti tog datuma.

“Iskreno bila sam baš zauzeta obavezama oko fakulteta odnosno oko diplomskog rada i diplomiranja, te nisam ni u jednom trenutku mogla naslutiti da će se tako nešto desiti samo par trenutaka nakon što sam diplomirala. Bila sam mnogo zbunjena i pozitivno šokirana, ako tako mogu reći. Nismo o tome nikada razgovarali, i kada bismo pričali o tome nekako je skretao temu i kao da je znao od prvog trenutka gdje i na koji način da to obavi, što me je dodatno iznenadilo”, otkriva Jelena.

Stefan joj je kasnije rekao da je želio da čin prošnje izgleda spontano i da prosto nije imao plan, jer je sve to baš teško isplanirati zbog euforije oko diplomiranja.

“I zaista je tako i bilo. Dok sam se okrenula da se fotografišem, izgleda da je iskorostio tu priliku pametno za taj trenutak, što se može vidjeti i na snimku. Na prvu loptu nisam ni shvatila šta zapravo radi”, prisjeća se Jelena..

Zatim je usljedila erupcija oduševljena i emocija kada je ugledala prsten i reakciju bližnjih.

“Zaista predivan trenutak za svakoga, za mene, za njega i svakoga ko je u tom trenutku bio prisutan. Neopisivo zaista”, kaže Jelena za InfoBijeljina.

U svakom drugom trenutku bi, dodaje, bar malo posumnjala da će se to desiti, ali na ovaj dan, prosto nije vjerovala ni kada je ugledala prsten.

“Rekla sam mu prije par mjeseci, možda čak i godinu, da taj trenutak ne smijem uopšte da pretpostavim da će se desiti, dakle da bude apsolutno iznenađenje. Tako je na kraju i bilo”, prisjeća se Jelena.

Njen momak je, dodaje, poseban, jedinstven i na svoj način duhovit.

“Vjerovala sam u njega u svakom smislu da je tajanstven i romantičan, ali ovo je stvarno prevazišlo moja očekivanja. Zaista, treba imati hrabrosti za tako nešto jer to je poseban trenutak koji se pamti. Ovim je samo pokazao koliko želi da ojača našu ljubav i da stavi jak temelj za dalju budućnost koja je ispred nas. Dosta toga nas očekuje i sve to što je ispred nas želimo da podijelimo i ostanemo jaki kao što jesmo”, rekla je Jelena Vasiljević za portal InfoBijeljina.

Pročitajte i ovo

Bolest je brzo uzela 17-godišnju Najilu: Istina je da je otišao jedan mladi život

Najila Omerović preminula je 20. aprila, a dženaza joj je klanjana protekle srijede u 14 …