fbpx
Subota , 4 Maja 2024

Tragedija u Sjenici: Emir izašao da snimi druga kako brzo vozi, on izgubio kontrolu nad autom i udario ga

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila u Novopazarskoj ulici u Sjenici, poginuo je Emir R, dok je njegov drug K.B. teško povrijeđen. Nesreća se dogodila sinoć na kružnom toku u blizini hotela Borovi, gde se jedno vozilo prevrnulo pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima, a prema nezvaničnim informacijama Nova.rs, pretpostavlja se da se radi o brzoj vožnji.

Pripadnici policije i Hitne pomoći su brzo stigli na mesto nesreće, a prema informacijama očevidaca, jedna osoba je ubrzo preminula.

Prema nezvaničnim informacijama, sinoć je Emir izašao iz automobila kako bi snimio svog prijatelja K. B, koji je želio da velikom brzinom prođe pored Rožajca, da bi napravili video snimak za društvene mreže. Nažalost, K. B. je izgubio kontrolu nad vozilom pri velikoj brzini i udario Emira, koji je ubrzo nakon nesreće izgubio bitku za život. Automobil se prevrnuo na krov i završio nekih 100 metara od puta.

Prijatelji stradalog i građani Sjenice kažu da je Emir bio dobar prijatelj i dobar momak, ali da je volio automobile i brzu vožnju, i ističu da nije bio problematičan momak.

Pročitajte i ovo

Enis Mehić stekao titulu Hafiza Kur’ana: Od prvog do četvrtog razreda medrese savladao hifz (FOTO)

Dana, 27. 4. 2024. godine, posljednje stranice Časnog Kur’ana pred Komisijom za hifz proučio je …