fbpx
Utorak , 23 Jula 2024

Likvidacija u Tuzli: “Pinki” ubio “Kineza”

Nova tragedija dogodila se u Tuzli. Kako saznaje portal Crna-Hronika likvidacija se desila u tuzlanskom naselju Miladije. Brzom intervencijom Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog Kantona napadač je lišen slobode.

Likvidirana je muška osoba 27-godišnji Ismar Karahmet zvani Kinez. Portal Crna-Hronika saznaje da je MUP TK uhapsio dva muškarca zbog navedenog oružja. Za glavnog osumnjičenog priveden je Emin Mustafić zvani Pinki.

Emin je sin od oca Fehima koji je 2013-te godine ubio suprugu Suadu ispred Sportske dvorane “Mejdan” u centru Tuzle.

Brzom reakcijom MUP-a TK počinilac i njegov pomagač lišeni su slobode. Inspektori MUP-a TK intenzivno tragaju za vatrenim oružjem kojim je Emin ubio Ismara.

Nezvanično saznajemo razlog ubojstva su neriješeni poslovi oko droge.

Dana 30.09.2023.godine, oko 19,40 sati, PS Zapad/PU Tuzla, prijavljeno je da se u stanu u Ul. Mitra Trifunovića Uče, u naselju Miladije u Tuzli, dogodilo pucanje iz vatrenog oružja.

Odmah po zaprimanju prijave na mjesto događaja upućeni su policijski službenici PS Zapad, te i dežurna ekipa SHMP Doma zdravlja Tuzla, kojom prilikom je na mjestu događaja zatečeno beživotno tijelo, zasada NN muške osobe čiju smrt je potvrdio dežurni ljekar SHMP DZ Tuzla.

Na licu mjesta nalaze se dežurna Tužiteljica KTTK-a, koja rukovodi uviđajem, kao i uviđajna ekipa Sektora kriminalističke policije, Odsjeka za opći kriminalitet i Odsjeka za kriminalističku tehniku i kdz zaštitu, te se po nalogu Tužiteljice preduzimaju sve potrebne mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja navedenog događaja.

Pročitajte i ovo

Fantastična ponuda za savršeno ljeto: Robot LJETNI KATALOG!

🌞✨Robot LJETNI KATALOG! 🌴🕶️ Pripremili smo za vas sve što vam je potrebno za savršeno …