fbpx
Ponedjeljak , 29 Aprila 2024

Šta se dešavalo u restoranu u Vitezu? Otkrivena druga strana priče: Popile kahvu i ostavile iskorišten pempas na stolu, bezobrazluk!

Nakon iskustva Zeničanke u restoranu u Vitezu kada je drugarici i njoj, kako je navela, vlasnik restorana prepriječio put i maltretirao ih, jer su navodno zaboravile pempas na stolu, javila se i druga strana.

Lamija Beganović, bliža rodica Edina Čizmića koji je navodno maltretirao djevojke, otkrila je šta se ustvari dogodilo.

  • Naime, djevojke tvrde da im je pričinjeno nasilje, a komplentnu njihovu objavu ću objaviti u komentaru, te je ista objava komentarisana u njihovu odbranu mali milion puta, a da ljudi nisu uopće saslušali drugu (daidžinu) stranu priče. Daidža nije htio ništa objavljivati na svojim stranicama, jer nije osoba koja se voli svađati i raspravljati, a još manje pravdati za nešto što nije u redu. Ovo nije ni N od nasilja, nego čisti bezobrazluk. Prvo, na posjedu je zabranjeno unositi hranu, to je pravilo kuće koje uredno piše na posjedu, a djevojke su unijele hranu i iza kućice otišle da jedu. Na tom dijelu nije dozvoljeno jesti niti gostima koji kupe tu hranu zbog divljači koje osjete miris, kamoli hranu od kuće, a još manje nije dozvoljeno baciti u korpu za smeće na tom dijelu otpatke od hrane, jer divljač dolazi i istu raznosi – navela je.

Dalje ističe da su nakon toga popile kafu u restoranu i ostavile iskorišten pempas na stolu.

  • Kažu da su zaboravile, okej može se svakom desiti, ali što nisu zaboravile ponijeti mobitel? Pempas iskorišten ostaviti na stolu? Nema smisla, valjda se dvaput okrene iza sebe da se provjeri je li nešto ostalo, s druge strane iskorištenom pempasu nije mjesto na stolu u restoranu! Iskorišten pempas se valjda odmah odloži u smeće, ili se stavi u vrećicu i ponese sa sobom, nećemo valjda jesti kolač i piti kafu pored iskorištenog pempasa? Kažu da su zaboravile, okej, ali posjed je toliko širok i lijep hvala Allahu, da je nemoguće ne okrenuti se kad ideš prema parkingu, a dok ideš prema parkingu izletište je kao na dlanu i sve je pregledno, što se i odatle moglo vidjeti. Kad su opomenute za pempas, trebale su ga uredno uzeti i vratiti se po njega, tačka! Djevojka na svaki način pokušava iskriviti sliku situacije, nije pokazala cijelu situaciju nego isječke koji idu u njenu korist! Svi mi koji poznajemo mog daidžu Edina, znamo da on nije takav čovjek da nekog napada i nasilje vrši, a pogotovo ako nema valjan razlog za to! Moj daidža je gromada od čovjeka i toliko smirena osoba da mu ponekad i pozavidim! Nikad se nešto ovako nije desilo za ovih pet godina otkako je restoran i izletište otvoreno, niti je ikad nekom nešto nažao učinio, samim tim ne mogu dozvoliti i boli me činjenica da se ovo dijeli širom interneta u korist djevojaka, a ne zna niko drugu stranu priče, niti to kakva je osoba moj daidža. On je za ovaj restoran i izletište uložio toliko svog truda, prolio litre i litre znoja, sve je ovo sam sebi napravio i razvio! Ne mogu dozvoliti da mu ljudi, koji nisu upućeni i koji ga ne poznaju, komentarima oduzmu hljeb iz ruke! – poručila je.

Pročitajte i ovo

Na Bolji svijet je preselio DRINIĆ ( IBRAHIM ) VAHID iz Kaćuna

Na Bolji svijet je preselio DRINIĆ ( IBRAHIM ) VAHID iz Kaćuna. Preselio je na …