fbpx
Srijeda , 29 Maja 2024

Dvogodišnji dječak našao pištolj i ubio svoju trudnu majku

Trudna 31-godišnja žena preminula je nakon što ju je u leđa upucao njezin dvogodišnji sin u američkoj saveznoj državi Ohio, sapćila je policija. Laura Ilg, koja se nalazila u 34. sedmici trudnoće, nazvala je hitnu službu prošlog petka i prijavila da ju je ozlijedio njezin mališan nakon što se dočepao njezinog pištolja.

Njezin suprug potvrdio je kako je također primio poziv od svoje žene, koja je vrištala i govorila mu da pozove policiju.

Policija je objavila poziv u kojem se čuje kako Ilg panično moli za pomoć. Prema NBC Newsu, Ilg je dispečeru rekla kako se nalazi na spratu i da joj potrebna pomoć.

PREMINUO I NEROĐENI SIN

“Jesu li vam ulazna vrata otključana?” upitali su je iz hitne službe. “Recite im da provale, molim vas, požurite”, odgovorila im je Ilg. Policija navodi kako su policajci stigli na mjesto događaja tri minute nakon što je upućen prvi poziv te su nasilno ušli u kuću, prenosi Sky News.

  • Laura je prevezena u Medicinski centar Fisher Titus, gdje je obavljen hitan carski rez – dodali su.

Vlasti su objavile da je njezin nerođeni sin umro manje od sat vremena nakon poziva, a naknadno je preminula i majka. Potvrđeno je kako je pištolj kojeg se mališan domogao bio SIG Sauer P365.

Policajci su preuzeli pištolj, zajedno s čahurom i napunjenim spremnikom. Ilg i njezin suprug ispričali su vlastima da su pištolj držali na noćnom ormariću u njihovoj spavaćoj sobi.

U kući su pronađene i sačmarica i airsoft puška. Još niko nije optužen za ubistvo, a policija je rekla da će nalazi istrage biti proslijeđeni lokalnom tužiteljstvu.

Pročitajte i ovo

Preminuo je Janko (Franjo) Petrović – Romo sa Otigošća

Preminuo je Janko (Franjo) Petrović – Romo sa Otigošća u 76. godini života. Ukop i …