fbpx
Petak , 19 Aprila 2024

Na Vilsonovom šetalištu besplatno klizanje košta 3,5 KM

Posjetioci klizališta na Vilsonovom šetalištu iznenađeni su cijenom, jer je bilo najavljeno da će klizalište biti besplatno. Međutim, termin klizanja košta 3,5 KM koliko košta i unajmljivanje klizaljki za jedno dijete.

– Izvela sam troje djece na sat vremena klizanja i platila 21 KM. Mislila sam da je klizalište besplatno, bar je tako bilo najavljeno, rekla nam je jedna stanovnica Novog Sarajeva. I do Arslana Dučića, vijećnika u Općinskom vijeću Novo Sarajevo su došle ove informacije.

Svi koji imate račun ili neku priznanicu da ste platili klizanje na Vilsu, molim vas da mi se javite u inbox. Općina Novo Sarajevo finansira projekat Zima na Vilsu u vrijednosti od 100 000 KM. To podrazumijeva postavljanje ledene plohe i besplatno klizanje za naše sugrađane. Sredstva su dodjeljenja istom čovjeku koji je dobio i 400 000 KM za nabavku ukrasa za Vils u vrijednosti 4.700 KM po komadu.

Prethodnih dana su se brojni sugrađani žalili kako su platili klizanje 3,5 KM po satu i klizaljke 3,5KM po paru. Da nešto dobro ne štima, te da se pogoduje privatniku da zaradi od javnog interesa pokazuje i historija editovanja posta Općine Novo Sarajevo. Jednom su napisali da je besplatno klizanje 01.01.

Pročitajte i ovo

Fojničanka Ervina Buljina otvorila frizerski salon: Vrhunska usluga za sve

Fojničanka Ervina Buljina donosi novu dimenziju frizerske usluge otvaranjem svog elegantnog salona za muškarce i …