fbpx
Petak , 19 Aprila 2024

Užas: Djevojčica (15) pretukla majku jer joj nije dala da uključi internet

Djevojčica (15) iz Hrvatske završila je na sudu jer je napala majku, u kako tvrdi majka, alkoholiziranom stanju nakon što je došla u stan i probudila majku da joj upali internet, piše Danica.

Kada joj je majka rekla da ide spavati jer je kasno, maloljetnica ju je počela vrijeđati riječima ‘droljo jedna, je**m ti mrtvu majku’, a kada je majka sjela na krevet, maloljetnica ju je udarila u glavu dlanom nakon čega je uzela staklenu čašu koja je stajala na komodi kraj kreveta te pogodila majku u predjelu glave, odnosno čela, navodi se u presudi prekršajnog suda.

Ova učenica prvog razreda srednje škole dosada nije bila kažnjavana zbog čega je sud na temelju Prekršajnog zakona, umjesto kazne, dao joj sudski ukor jer se “može zaključiti da će i time biti postignuta svrha odgojne mjere”.

– Temeljem Prekršajnog zakona, maloljetnoj M. sud ukazuje na društvenu neprihvatljivost i štetnost njezina ponašanja, te istu upozorava da joj se za slučaj ponovnog počinjenja prekršaja može primijeniti i teža sankcija – zaključila je prekršajna sutkinja.

Pročitajte i ovo

Preminuo je Vjekoslav (Anto) Bućo iz Fojnice

Preminuo je Vjekoslav (Anto) Bućo iz Fojnice u 83. godini života. Ukop i misa zadušnica …