fbpx
Četvrtak , 25 Aprila 2024

Divna lica s fojničke pijace: Samira i Haris Baručija iz Busovače

Od samog početka rada našeg portala, odlazimo na fojničku Zelenu pijacu gdje našim čitaocima kroz fotografije prikazujemo mušterije, prodavce, ali i sveukupnu atmosferu na pijaci.

Tokom posjeta upoznali smo brojne prodavce s kojima smo tokom godina stekli i prisne, prijateljske veze.

Ovo posebno možemo kazati za supružnike Baručija iz Busovače koji su svake seijede u Fojnici.

Samira i Haris imaju onu finu, bosansku čehru te kupce, osim robom, mame i srdačnošću, osmijehom i vedrim raspoloženjem.

Supružnici Baručija na svom štandu izlažu i prodaju kvalitetnu, tekstilnu robu sa cijenama pristupačnim običnom čovjeku.

Želimo istaći i da su Samira i Haris se odazivali brojnim humanitarnim akcijama koje je naš portal pokretao te time pokazali koliko vole Fojnicu i njene stanovnike.

Roditelji su dva sina koji imaju 25 i 15 godina te smo se uvjerili u njihov odličan odgoj i koliko ulažu u njihovo obrazovanje.

Ovom prilikom želimo našim čitaocima kazati da su Samira i Haris pokrenuli online prodaju odjeće. U svome bogatom asortimanu robe imaju sce za muškarce i žene, ali i za dječake i djevojčice.

Njihovu robu možete, osim srijedom, pogledati i naručiti preko facebook stranice SATEX Busovača, a dostava je u roku 24 sata.

Samiri i Harisu i njihovoj djeci želimo puno uspjeha na privatnom i poslovnom planu.

Pročitajte i ovo

Hadž će ove godine obaviti 14 Fojničana i Fojničanki

Nešto više od mjesec dana je ostalo do obavljanja 5. islamske dužnosti, hadždža. Sa fojničke …