fbpx
Petak , 26 Aprila 2024

Priveden vojnik Oružanih snaga Bosne i Hercegovine: U svom passatu imao čak 27 kg marihuane!

Policajci PU Foča sinoć su uhapsili dvije osobe, inicijala V. M. i T. S., u akciji kodnog naziva “Vojnik”.

Pretresen je automobil “passat” kojim je upravljao V. M. i u kojem su policajci u prtljažniku pronašli tri vrećice sa 25 paketa zapakovanih u PVC foliju, u kojim je bilo 27 kilograma marihuane. Pretres je obavljen i na više lokacije na području koje pokriva PU Foča i grada Istočno Sarajevo – dodali su iz PU Foča. Jedna od dvije uhapšene osobe je vojnik Oružanih snaga Bosne i Hercegovine.

Policijska uprava Foča provodi akciju suzbijanja trgovine narkoticima u okviru koje je pronađena veća količina droge na području Foče, rečeno je Srni u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske.

U akciju je uključena i Uprava za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Srpske.

U toku jučerašnjeg dana policijski službenici su u mjestu Miljevina, opština Foča, zaustavili i kontrolisali putničko motorno vozilo „Passat“ kojim je upravljalo lice inicijala V.M.
Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršeno prethodno navedeno krivično djelo, izvršen je pretres vozila. Tom prilikom pripadnici MUP-a su pronašli tri vreće u kojima je bilo upakovano 25 paketa umotanih u PVC foliju, biljne zeljaste materije koja svojim izgledom i morfološkim karakteristikama asocira na opojnu drogu „Marihuanu“ bruto mase od oko 27 kilograma.

Izvršen je pretres na više lokacija koje koriste osumnjičena lica na području opštine Foča i Istočnog Sarajeva, dok se nad pomenutim licima vrši kriminilastička obrada.
Po kompletiranju predmeta nadležnom tužilaštvu će biti podnešen Izvještaj.

Pročitajte i ovo

Učenici OŠ “Muhsin Rizvić” uživali u izletu u Sportskom rekreativnom centru Ajdinovići

Učenici šestog razreda Osnovne škole “Muhsin Rizvić” iz Fojnice imali su nezaboravan dan na godišnjem …