fbpx
Utorak , 30 Maja 2023

Otac se ubio nakon što je pronašao tijelo svog djeteta u pregrijanom automobilu

Muškarac u Chesterfieldu u Virginiji, u SAD-u, počinio je samoubistvo iz vatrenog oružja nakon što je u utorak otkrio beživotno tijelo svog 18-mjesečnog sina u pregrijanom automobilu, priopćile su lokalne vlasti.

Neimenovani otac je možda ostavio dijete bez nadzora u vrućem autu do tri sata dok je bio na poslu prije nego što je shvatio u čemu je očito bila njegova užasna pogreška.

Nakon što je dijete pronašao mrtvo u autu, saopćila je policija, vratio se kući, unio tijelo djeteta unutra, izašao na stražnja vrata i ubio se u obližnjoj šumi.

Istražitelji su upozoreni na situaciju nakon što su primili dojavu da je dijete ostavljeno u vozilu, navodi Richmond Times-Dispatch.

Drugi član obitelji, koji tvrdi da je razgovarao s ocem prije njegove smrti, potom je pozvao policiju te upozorio da otac daje uznemirujuće samoubilačke izjave.

“Ovo je velika tragedija na toliko nivoa”, rekao je glasnogovornik policije. “Naša srca su uz obitelji i prijatelje koji će se nositi s ovim.”

Pročitajte i ovo

Hit odgovor o zabrani pušenja u BiH: “ Ja ću pušit’ kad mi se puši, nego sad razmišljam kako mi je uzbrdo, odmah ću je zaždit’ čim dođe ravan

Nova BH anketirala je građane Sarajeva o početku primjene o zabrani pušenja.     S …