fbpx
Četvrtak , 28 Marta 2024
created by Polish

Vrijedna donacija fojničke firme “Color Media” za Čaršijsku džamiju

Fojnička firma “Color Media” je firma koja posluje s izuzetnim uspjehom te su svoje poslovanje posljednjih godina proširili i van granica Bosne i Hercegovine.

Ono što karakteriše ovu firmu jeste briga za društvenu zajednicu. Nebrojeno su puta, na različite načine, pomagali naše Fojničane, od obezbjeđivanja laptopa, mobitela za učenike do nabavke lijekova i hrane za ugrožene sugrađane.

Tokom mjeseca ramazana, “Color Media” i njihov vlasnik Almir Pubović posebnu pažnju posvećuju dobrim, humanitarnim djelima, a danas smo mogli posvjedočiti istom.

Naime, Čaršijska džamija u Fojnici u mjesecu ramazanu ima mnogo aktivnosti kojim prisustvuje veliki broj vjernika, a i dječica pohađaju mektebsku vjeronauku.

Kako bi džematlije i mektebska djeca imali ugodnu i toplu atmosferu, “Color Media” je donirala Čaršijskoj džamiji tonu peleta, a besplatan prijevoz donacije je bio od firme “Domino transport”.

Firmi “Color Media” i “Domino transport” želimo još bolje uspjehe u budućnosti te da i dalje budu uz svoje lokalne zajednice.

Pročitajte i ovo

Džemat dobrih Bošnjaka u Richmond Hillu u Queensu u New Yorku

Ramazan u Americi (4) Džemat Bošnjačko-islamski kulturni centar Plav-Gusinje nalazi se u Richmond Hillu, Queens, …