fbpx
Petak , 23 Februara 2024

Premijer Novalić očaran gradom na Neretvi: Da je Bosna od Dženneta dio, Mostar grad bi Džennet bašča bio…

Premijer Federacije Bosne i Hercegovine Fadil Novalić voli prirodna bogatstva Bosne i Hercegovine što često pokazuje objavom fotografija sa različitih lokacija.

Jučer je učestvovao na Međunarodnom sajmu privrede u Mostaru gdje je istaknuo je kako su protekle dvije pandemijske godine značajno utjecale na bh. privredu te da su zahvaljujući mjerama Vlade FBiH vraćena sva radna mjesta izgubljena u pandemiji.

  • Ne možemo da se ne sjetimo pošasti koronavrusa koja je brutalno utjecala na zdravstveni sektor, ali i na privredu. Vlada je počela davati mjere koje su imali jako dobar utjecaj na oporavak. Vratili smo sva radna mjesta i pomakli ekonomiju na najviši nivo u historiji. Ne mislimo na tome stati. Sajam govori da postoji optimizam. Devedeset posto privrede čine domaći investitori koji su dobri u razumijevanju teškoća koje su pred njima – rekao je federalni premijer.

U posljednjoj objavi je fotografija, na kojoj premijer gleda u Neretvu sa Starog mosta, koju prati  opis: „Da je Bosna od Dženneta dio, Mostar grad bi Džennet bašča bio“, napisao je Novalić očaran ljepotama Mostara.

Pročitajte i ovo

FIFA donijela odluku: Denis Huseinbašić može igrati za Bosnu i Hercegovinu!

Zvanična potvrda da veznjak Denis Huseinbašić (22) može nastupiti za nacionalni tim Bosne i Hercegovine …